ΑΠΟΝΟΜΕΣ 2ΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ JUNIOR (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ολοκληρώθηκε το 2ο Περιφερειακό πρωτάθλημα Τένις Junior που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

και τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης. Η μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και απέδειξε ότι όταν συνυπάρχουν η αγάπη για το άθλημα και το παιχνίδι, με την καλή οργάνωση το αποτέλεσμα είναι θετικό για όλους.

Το τουρνουά στέφθηκε με επιτυχία από πλευρά συμμετοχών (80 αθλητές από Σύρο-Μύκονο και Κω) με συναρπαστικό αγωνιστικό επίπεδο που άφησε ευχαριστημένους όλους τους παρευρισκόμενους .
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές διακρίσεων για το 2ο Περιφερειακό πρωτάθλημα Τέννις Junior στο πεζόδρομο, έξω από το κατάστημα οπτικών Σταύρος Κοής. Το 2ο Περιφερειακό πρωτάθλημα Τένις Junior ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου στο Αθλητικό κέντρο της Ερμούπολης στο οποίο οι μικροί αθλητές χάρισαν ένα ξεχωριστό 3ημερο στους φίλους του αθλήματος.
Αξίζουν πολλά μπράβο στους διοργανωτές και τους χορηγούς που κατάφεραν να μας χαρίσουν μια τέτοια διοργάνωση στο νησί μαςΟ πρόεδρος του ομίλου μας Κος ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να γίνει το τουρνουά, τους αθλητές, τους επισκέπτες , την Περιφέρεια, το Δήμο, την ακτοπλοϊκή εταιρεία BLUSTARFERRIES και ιδιαίτερα στο τέλος τον Κο ΚΟΗ για τις προσφορές του σε γυαλιά ( OAKLEY ) και άλλα οπτικά δώρα, το καινούργιο ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΚΡΑΤΟΝ που έχει το εργαστήριο του στο Μάννα και το πρατήριο στη Ερμούπολη , για τα γλυκά και εδέσματα που προσέφερε όλες τις ημέρες του τουρνουά.

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές στους νικητές , με τα παιδιά του ομίλου μας να έχουν καταλάβει πολλές πρώτες θέσεις , αφήνοντας ευχαριστημένους προπονητές, διοίκηση και γονείς .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου της περιοχής και ο νέος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός.
Δείτε το σχετικό βίντεο από την κάμερα του Γιώργου Σολάρη…

 

 

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/9)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/9) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …