«ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ…»

Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Σ είναι ο Μιχάλης Τερόλης. Ο αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός

της Συριανής ομάδας μίλησε στο Syros-Sports.gr για το δύσκολο παιχνίδι με την Άνω Μερά, τα παιχνίδια που προηγήθηκαν για την ομάδα του αλλά και τη δύσκολη συνέχεια…

«Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολος. Πάμε στη Μύκονο για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή. Το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά τη δεύτερη φάση μπορώ να πω ότι την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν την τελευταία τους ευκαιρία για διάκριση. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι γι αυτό το ματς και πάμε για τη νίκη που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας».

Μήπως βολεύει την ομάδα σου και ο βαθμός της ισοπαλίας;

«Γενικά εγώ σαν Μιχάλης έχω μάθει να κατεβαίνω σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Το ίδιο κάνουν και οι συμπαίκτες μου. Πάντα πας για τη νίκη και αν δεις κατά την διάρκεια του αγώνα πως δεν σου βγαίνει αυτό, μόνο τότε αρχίζεις και σκέπτεσαι το ενδεχόμενο της ισοπαλίας».

 

Δυο λόγια για την πορεία σας ως τώρα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
«Ξεκινήσαμε με τη Μήλο. Εκεί πραγματικά είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα εξαντλητικό και πολύωρο ταξίδι. Φτάσαμε γήπεδο 14.45 και 15.10 ξεκίνησε το ματς. Από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο ήταν για εμάς τους αθλητές. Παρά τις δυσκολίες όμως, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Θεωρώ όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ήταν άσχημος. Ο Παμμηλιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και με πολύ σκληρή και δυνατή άμυνα. Τόσο δυνατή άμυνα ειλικρινά φέτος δεν την έχω ξαναδεί από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Στη συνέχεια είχαμε το ντέρμπι με τον Α.Ο Μυκόνου. Εκεί νομίζω ήμασταν πιο διαβασμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα δυο παιχνίδια μας στην πρώτη φάση. Ξέραμε ότι οι δυο προηγούμενοι αγώνες κρίθηκαν στο γκολ και αυτή τη φορά, παρά το γεγονός ότι με ένα λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πήραμε τη νίκη».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει από τις δυο πρώτες αγωνιστικές είπε:
«Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος. Είδαμε όλοι πως ο Παμμηλιακός νίκησε μέσα στην Άνω Μερά και μάλιστα πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Όλα είναι ανοιχτά. Εμείς θα συνεχίσουμε με στόχο να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μακάρι στο τέλος των αγώνων να έχουμε κάνει το κάτι παραπάνω»

Check Also

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη Η Ελλάς Σύρου ετοιμάζεται …