Έκοψε την πίτα ο Α.Ο Ξυλορακέτας Σύρου (Φωτο)

Έκοψε την πίτα ο Α.Ο Ξυλορακέτας Σύρου (Φωτο)…

 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
“ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΥΡΟΥ”

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Σύρου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 7 ΙΑΝ 2018 στην παραλία της Βάρης, όπου και ο χώρος άθλησής του.
Ανταλλάχθηκαν ευχές μεταξύ των μελών μας & των φίλων μας, με την ελπίδα και την ευχή, ο καινούργιος χρόνος, να είναι καλύτερος και πιο δημιουργικός. 
Αναφέρθηκε, ότι βασικοί στόχοι του συλλόγου, ήταν και είναι η προσέλκυση νεαρών αθλητών, αλλά και η ποιοτική και αγωνιστική αναβάθμιση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Προς τούτο διαθέτουμε αθλητές με την κατάλληλη εμπειρία και ο σύλλογος έχει στη διάθεσή του πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στην παραλία της Βάρης & σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό. Γι’ αυτό έκανε έκκληση προς τους γονείς & κηδεμόνες των νέων, να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στο σύλλογό μας, διότι η εξάσκησή τους γίνεται δωρεάν και τα παιδιά τους μόνο καλά έχουν να απολαύσουν.
Έγινε επίσης από τον Πρόεδρο του συλλόγου Κο Κων/νο Δαφνά, μία σύντομη αποτίμηση πεπραγμένων του 2017 που ήταν θετικά και έναν προγραμματισμό του 2018.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και όλους όσους προσέφεραν ηθική, υλική και οικονομική υποστήριξη, για τον σκοπό και το έργο του συλλόγου.
Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο, καλές επιδόσεις και επιτυχίες σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/6)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/6) Η “μάχη” του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σβάρτσμαν για …