ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες στην Τήνο το, 2ο Vodafone Tinos Running Experience 2015.

H διοργάνωση του αθλητικού “εβεντ” ήταν πάρα πολύ καλή και με κανένας ίχνος ατέλειας και το παρών έδωσαν για μια ακόμη φορά οι δρομείς από το νησί μας.

Το Tinos Special Run, άνοιξε την εκδήλωση με το Σωματείο Α.με.Α Τήνου “Έχουμε Δικαίωμα” να συμμετέχουν στην διαδρομή. Στην συνέχεια ακολούθησε η διαδρομή Kid Run, αγώνας δρόμου ενός χιλιομέτρου με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Έπειτα τον λόγο είχαν τα Fun Run των πέντε και δέκα χιλιομέτρων αντίστοιχα. Τα 5km είχαν σημείο έναρξης την εξέδρα με προορισμό το Βρέκαστρο (ελικοδρόμιο) και τερματισμός πάλι πίσω στην εξέδρα.
Τα 10km είχαν αφετηρία την εξέδρα και στη συνέχεια, Βρέκαστρο (ελικοδρόμιο) γυρισμός στην εξέδρα, μετά Κιόνια και τερματισμός στο σημείο έναρξης.

Ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου ξεκίνησε από το υπαίθριο θεατράκι του Βωλάξ και διέσχισε τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή και τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδρομών ακολούθησαν οι βραβεύσεις και το χορευτικό τμήμα του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου έδωσαν ένα μουσικό αέρα στην όμορφη βραδιά.

Τέλος, τη νύχτα μέρα έκαναν τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό κατά της λήξη της εκδήλωσης.

Πηγή: tinostoday.gr

Check Also

FINIKAS RUN 2024: Οι απονομές (Βίντεο)

O πρώτος δρομικός αγώνας για το 2024 στη Σύρο είναι γεγονός με το “FINIKAS RUN …