ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!

Ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται  αύριο (19:00) την ΜΕΝΤ και έχει ως στόχο να πιστοποιήσει ότι είναι το φαβορί και να ανοίξει τον… προσωπικό του λογαριασμό στις νίκες στην Volleyleague.

 

Οι «Πειρατές» έχουν αφήσει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και κάνουν μια νέα αρχή στην Σύρο και συγκεκριμένα στο ανακαινισμένο Δημήτρης Βικέλας. Προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει, αλλά ο Ντόκιτς και η παρέα του θέλουν να γράψουν τον πρόλογό της με θετικό πρόσημο και μάλιστα με καθαρή νίκη.

 

«Δεν υποτιμούμε την ΜΕΝΤ»

 

Το λίμπερο του Φοίνικα Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε: «Η ΜΕΝΤ έδειξε στους αγώνες του Λιγκ Καπ και με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη. Έχει πολύ καλό πασαδόρο από την Ιταλία και γενικά πολύ καλούς αθλητές. Θα γίνει καλός και δυνατός αγώνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε επειδή το όνομα ΜΕΝΤ που δεν είναι βαρύ. Στα φιλικά παίζαμε καλύτερα αλλά στο Λιγκ Καπ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις στα φιλικά και λέω με βεβαιότητα πως η ομάδα μου θα παίξει πολύ καλύτερα στη συνέχεια».

 

Σχετικά με το μεγάλο στόχο της σεζόν ο Εφραιμίδης είπε: «Ο προπονητής μου έθεσε στόχο την 6αδα αλλά εάν έχουμε συνέχεια και σταθερότητα πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο. Αυτά, όμως, είναι λόγια. Πρέπει να το αποδείξουμε και με έργα».

 

«Όλα είναι καινούργια»

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Όλα για την ομάδα μου είναι καινούργια σε αυτό το πρωτάθλημα και φυσικά και η εμπειρία μας με το Φοίνικα στη Σύρο. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως εάν μας βγει η τακτική μας θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Και οι δύο ομάδες θέλουν να δείξουν πολλά πράγματα στην αρχή του πρωταθλήματος και σε πολλούς τομείς υπάρχει ισορροπία οπότε περιμένω αμφίρροπο και σκληρό παιχνίδι. Δεν έχουμε άγχος. Το ότι δεν έχουμε εμπειρία από την κατηγορία δεν είναι εμπόδιο για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Check Also

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…»

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…» Φοίνικας Σύρου: Ο ιστορικός πρόεδρος …