ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Σύρου για την συμμετοχή του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου στο διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας τριγώνου σκαφών optimist, Laser 4.70 και Laser radial, με την επωνυμία «Εμμανουήλ Ρουσσάκης»

Με 12μελή αποστολή συμμετείχε το τμήμα ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου 26-29 Δεκέμβρη 2014 στη Ρόδο. Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου συνδιοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Ι.Ο) διασυλλογικό αγώνα για σκάφη τύπου Optimist, Laser 4.7 και Laser radial, με την επωνυμία «Εμμανουήλ Ρουσσάκης».
Ο ΝΟΣ συμμετείχε με μέρος από τη βασική αγωνιστική του ομάδα, αλλά και με νεότερα μέλη της που για πρώτη φορά έζησαν την εμπειρία ενός διασυλλογικού πρωταθλήματος, συνοδευόμενα από τον προπονητή του τμήματος κ. Γιάννη Γρυπάρη και δυο συνοδούς. Διεξήχθησαν συνολικά 7 Ιστιοδρομίες. Παρόλο που ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερες & αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες, η αποστολή του ΝΟΣ για μια ακόμη φορά επέστρεψε πολυνίκης με επικράτηση στις πρώτες θέσεις των περισσότερων κατηγοριών.

 

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών ήταν :
Optimist –Γενική :
Μιχαηλίδης Ερμής 1ος
Ρούσσου Μαρία 2η
Σακελλάρίου Δήμητρα 3η
Μαραγκός Πέτρος 6ος
Ρούσσος Γιώργος 9ος
Ξαγοράρης Δημήτρης 13ος
Μπατζάκας Μάρκος 14ος

 

Optimist –αγόρια
Μιχαηλίδης Ερμής 1ος
Μαραγκός Πέτρος 4ος
Ρούσσος Γιώργος 7ος
Ξαγοράρης Δημήτρης 11ος
Μπατζάκας Μάρκος 12ος

 

Optimist –κορίτσια :
Ρούσσου Μαρία 1η
Σακελλάρίου Δήμητρα 2η

 

Optimist –11χρονα :
Μιχαηλίδης Ερμής 1ος
Μαραγκός Πέτρος 4ος
Ρούσσος Γιώργος 7ος
Ξαγοράρης Δημήτρης 11ος
Μπατζάκας Μάρκος 12ος

 

Laser 4.7 –Γενική
Σακελλαρίου Αντωνία 1η
Σταμπουλίδης Γιάννης 2ος
Φρέρης Γιώργος 5ος
Ρηγούτσος Νίκος 10ος

 

Laser 4.7-Κορίτσια:
Σακελλαρίου Αντωνία 1η

 

Laser 4.7-Αγόρια:
Σταμπουλίδης Γιάννης 1ος
Φρέρης Γιώργος 4ος
Ρηγούτσος Νίκος 9ος


Επίσης, βραβεύτηκε και ο αθλητής μας Μπατζάκας Μάρκος 8 ετών ως ο μικρότερος αθλητής των αγώνων!!!

 

Η νησιωτικότητα της Περιφέρειάς μας και το κόστος μετακίνησης όμως, είναι ανασταλτικοί παράγοντες για την συχνή και ενδεδειγμένη συμμετοχή των αθλητών του τμήματος σε αγώνες και την αθλητική ενδυνάμωσή τους, ιδιαίτερα σήμερα που οι οικογένειες δοκιμάζονται και η οικονομική κρίση μας έχει πλέον όλους επηρεάσει.

Για αυτό το λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, που στάθηκε αρωγός και απάντησε θετικά στο αίτημά μας, για κάλυψη των δαπανών μετακίνησης & διαμονής των αθλητών & του προπονητή.

Επίσης αξίζει ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες στην εταιρεία Blue Star Ferries που ανταποκρίθηκε και πάλι άμεσα στο αίτημά μας και χορήγησε έκπτωση στα εισιτήρια μετακίνησης της ομάδας. Να σημειωθεί ότι η επιστροφή έγινε μέσω Πειραιά, λόγω μη ύπαρξης δρομολογίου με απευθείας σύνδεση της Ρόδου με την Σύρο.

Ευχαριστούμε ακόμη τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου για την άψογη διοργάνωση, την παραχώρηση σκαφών κατηγορίας LASER με όλο τον εξοπλισμό τους και την ζεστή φιλοξενία τους.

 

Ο ΝΟΣ καλεί τα παιδιά της Σύρου, αλλά και τους γονείς τους, να δοκιμάσουν την εμπειρία και την ενασχόληση με τον Ναυταθλητισμό και την ιστιοπλοΐα.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του εφόρου ιστιοπλοίας κ. Τάσου Μιχαηλίδη, στο κινητό 6944315262 ή στο 22810 87388 ώρες καταστημάτων. E-mail : sailteam.nos@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας Ναυτικού Ομίλου Σύρου: 2281088666 E-mail : contact@nosyrou.gr

Check Also

Γιορτή στο Ν.Ο Σύρου με ονοματοδοσία Σκαφών και τιμή σε Στέφανο Χανδακά (Φωτο)

Γιορτή στο Ν.Ο Σύρου με ονοματοδοσία Σκαφών και τιμή σε Στέφανο Χανδακά (Φωτο) Γιορτινή ήταν …