ΔΥΟ ΣΥΡΙΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ UK TRIALS ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Με την συμμετοχή δυο παιδιών από την Σύρο συνεχίστηκαν τα δοκιμαστικά της UK Trials Hellas στην Αγγλία, που διοργάνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 17χρονος Μάνος Καράβας και ο 14χρονος Κώστας Κουκουλής από την ακαδημία του Άγιαξ έδωσαν το παρών στα συγκεκριμένα δοκιμαστικά κάνοντας τη Σύρο υπερήφανη.
Η αποστολή των 17 νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι επιλέχθηκαν από τα κατά τόπους δοκιμαστικά της UK Trials Hellas σε όλη την Ελλάδα (δείτε σχετικό άρθρο εδώ), έτυχαν ιδιαίτερης εκτίμησης και ενθουσίασαν τους άγγλους προπονητές.
Στα δοκιμαστικά στο Μάντσεστερ, που διεξήχθησαν από 16 έως 19 Φεβρουαρίου, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμμετείχαν παιδιά από οκτώ χώρες, αλλά τα ελληνόπουλα έκλεψαν την παράσταση με το υψηλό επίπεδό τους και σε περίπου 15 ημέρες που αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα, είναι σίγουρο ότι κάποια από τα παιδιά αυτά, θα γίνουν ενέργειες ώστε να ενσωματωθούν στην ακαδημία της Αγγλικής ομάδας, ενώ κάποια θα παρακολουθούνται στενά, ώστε να μεταβούν στο εγγύς μέλλον στο Μάντσεστερ.
Το επόμενο δοκιμαστικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα γίνει το διάστημα από 13 έως 16 Απριλίου και ήδη το επιτελείο της UK Trials Hellas θα επιλέξει απ’ όλη την Ελλάδα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν σ’ αυτό, αρχής γενομένης από την Αθήνα.
Θα ακολουθήσει ο Βόλος (28/2-3/3), η Θεσσαλονίκη (4/3-6/3), η Κέρκυρα (7/3-9/3), το Ηράκλειο Κρήτης (14/3-16/3), το Μεσολόγγι (21/3-24/3) και η Λεμεσός της Κύπρου (30/3-2/4).
Ο επικεφαλής της UK Trials Hellas και Τεχνικός Διευθυντής, Λάμπρος Λιόνας μας δήλωσε:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέλαβαν στο Trial που διοργανώθηκε από τη Manchester United, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου που παραβρέθηκαν, για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Όλα τα παιδιά απέδειξαν ότι άξιζαν τη συμμετοχή τους στο δοκιμαστικό αυτό, καθώς οι επιδόσεις τους ήταν εξαιρετικές. Η αποστολή επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία και αυτό ήταν ευδιάκριτο, καθώς τα παιδιά μας βρίσκονταν σε υψηλότερο επίπεδο και ταυτόχρονα με το ήθος και την ομαδικότητά τους, επισκίασαν τους ποδοσφαιριστές των υπόλοιπων χωρών που έλαβαν μέρος».

Πηγή: football-academies.gr

 

 

Check Also

Στην Πλατεία για το Δ. Βικέλας και η Ακαδημία του Αίαντα Σύρου

2η μέρα αθλητική εβδομάδα «Δημήτριος Βικέλας»: Στα βήματα του Δημητρίου Βικέλα Δυναμικά ξεκίνησε η δεύτερη …