ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΖΟΥΝ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη για να εγκαινιάσουν αγωνιστικά την νέα χρονιά τα τμήματα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και η αρχή γίνεται σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας», όπου για το Πρωτάθλημα Παίδων Κυκλάδων η ομάδα Παίδων του Μιχάλη Μανανά τίθεται αντιμέτωπη με το συγκρότημα του Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ του κόουτς Ρουσουνέλου Μ..
Η νίκη θα δώσει κάποιες ελπίδες για την συνέχεια σε όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, όπως ήταν και αυτό του πρώτου γύρου, όταν και η συριανή ομάδα επικράτησε με 52-27.

Υπενθυμίζεται, ότι το ματς αυτό είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Στα αγωνιστικά νέα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και ο κόουτς Μανανάς ανακοίνωσε την δωδεκαμελή αποστολή. Σ΄ αυτήν δεν περιλαμβάνονται για τακτικούς και λόγους υγείας δύο βασικά στελέχη (Λειβαδίτης και Τάνταλος), ενώ αντίθετα προστέθηκαν οι αρκετά ελπιδοφόροι και προερχόμενοι από τα τμήματα Ακαδημιών του συλλόγου Μάνης και Μανανάς, όπως και οι Ρούσσος Π. και Πρίντεζης Π. Ο βασικός κορμός των κιτρινόμαυρων θα αποτελείται από τους Ξένο, Παχή, Φωστέρη, Ξαγοράρη, Κωστόπουλο, Καπέλλα, Φαρμάκη και Νικολακόπουλο.


Οι ιθύνοντες του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ ευελπιστούν στην παρουσία αρκετών φιλάθλων στην εξέδρα, ώστε να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των 24 αθλητών. Είναι αξιοσημείωτο, ότι ο κόσμος της ομάδας φέτος δίνει βροντερό παρών σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας και επιδοκιμάζουν τις επιδόσεις τόσο των δικών τους παικτών, όσο και των αντιπάλων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ετοίμασε το γραφείο τύπου του Άρη Σύρου και συγκεκριμένα ο Σωτήρης Νικολακόπουλος.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)