Ο ΝΙΚΗΤΗΣ «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ F-4

Αγώνα τεράστιας βαθμολογικής σημασίας δίνουν αύριο Παρασκευή στις 19:00 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Τήνια 1895» η τοπική ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ με αυτή του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ με «έπαθλο» ένα εισιτήριο για το F-4.

Δύο στροφές πριν το τέλος οι δύο ομάδες καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του Α΄ Ομίλου (με αγώνα περισσότερο από τον τρίτο Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ) και, όπως γίνεται αντιληπτό, όποια επικρατήσει της αυριανής αναμέτρησης ουσιαστικά «αγκαλιάζει» ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης.

Η ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία της με τον εορτάζοντα κόουτς Γιώργο Αραβοσιτά από την μια να στερείται την παρουσία του πολύτιμου σέντερ Νίκου Δαρζέντα και των ταλαντούχων νεαρών Βιτάλη Ιωσήφ και Καπέλλα Ιωάννη, από την άλλη δε να βλέπει του υπολοίπους ετοιμοπόλεμους και «διψασμένους» για την νίκη. Μάλιστα, οι παίχτες του υποσχέθηκαν ως δώρο για την ονομαστική του εορτή την αυριανή νίκη.

Οι έντεκα που θα μεταβούν αύριο το απόγευμα στο «νησί της Παναγιάς» είναι οι εξής: Παπαφωτίου Δ., Αληφραγκής Θ., Τρέντζιος Δ., Βασιλειάδης Εμμ., Κακούρης Σ., Αληφραγκής Δ., Γαδ Άκης, Γαβιώτης Ηλ., Πάπιτσης Π., Ρούσσος Ιωάν. και Παχής Γ. Της αποστολής ηγείται ο ίδιος ο Πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης, ενώ την ομάδα θα συνοδεύσουν επίσης ο Αντιπρόεδρος Μάνης Αντώνης, ο Γεν. Αρχηγός Λαζαρίνος Λευτέρης, η Γραμματέας Ραβιόλου Άννα και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και μέλος του Δ.Σ. Νικολακόπουλος Σωτήρης, τιμώντας το φιλόξενο και φίλο σωματείο της Τήνου.

Από την άλλη, μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στην ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ για το αυριανό ματς, καθώς η νίκη θα ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση και θα «αφήσει» τις δύο συριανές ομάδες να «παλέψουν» μεταξύ τους για το άλλο εισιτήριο του F-4. Καθ’ όλη την εβδομάδα οι ιθύνοντες του συλλόγου απευθύνουν έκκληση στους φιλάθλους της Τήνου να κατακλύσουν το νεότευκτο «Τήνια 1895» και να υποστηρίξουν την προσπάθεια τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, αύριο στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Τήνου αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο, γεγονός που προάγει το Κυκλαδίτικο μπάσκετ και «στέλνει» μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κύριοι Πλυτάς Στ. και Οικονόμου Απ.

Στα παρακάτω βίντεο του Σωτήρη Νικολακόπουλου μπορείτε να δείτε τα promo του αγώνα, όπως το ετοίμασε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Άρης Σύρου: Ανακοίνωσε προπονητή, Γεν. Αρχηγός ο Λαζαρίνος, συνεργασία με Ερμούπολη (Βίντεο)

Άρης Σύρου: Ανακοίνωσε προπονητή, Γεν. Αρχηγός ο Λαζαρίνος, συνεργασία με Ερμούπολη (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε χθες συνέντευξη …