ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Ο Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή το πρωί από τον Α.Ο Ερμούπολης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ερμής. Ήταν όλοι εκεί ,για να τους πάει γούρι όπως και κάθε χρονιά. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Φρέρης έκανe έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς και έκανε αναφορά για την μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή των Κυκλάδων σε όλα τα τμήματα.

 Συγκεκριμένα ο κ.Φρέρης όπως δήλωσε η ομάδα το 2014 αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια στα τρία από τα τέσσερα πρωταθλήματα στα οποία λαμβάνει μέρος. Έπειτα ο λόγος δόθηκε στον πρωτεργάτη της ομάδας του Α.Ο. Ερμούπολης κ. Ανδρέα Μαύρο όπου έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σκληρή δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια και παράλληλα εξέφρασε το παράπονο του στα παιδιά ότι μπορεί να συμμετέχουν στον μπάσκετ αρκεί να αφιερώσουν λίγο χρόνο από το Fecebook και να ξεδώσουν στην προπόνηση.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Σεβασμιότατο Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π.Πέτρο Στεφάνου που δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα.Ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεοε Β΄ δεν κατάφερε να παραβρεθεί, λόγω ποιμαντικών υποχρεώσεων ,αντιπροσωπεύοντας τον ο Πατέρας Κωνσταντίνος Κοντός. Αθλητές , όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο έδωσαν ευχές για ένα καλύτερο 2015 με πολλά πρωταθλήματα. Στην συνέχεια η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης Σύρου έδωσε τιμητικές διακρίσεις σε πρώην αθλητές και αθλήτριες που πέρασαν σε διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδος.

Η ομάδα του Α.Ο Ερμούπολης δεν ξεχνά πάντως και άτομα τα οποία βρέθηκαν στο πλευρό ρους σε αυτή την λαμπρή πορεία και ήταν στυλοβάτες των θεμελίων αυτής της ομάδας. Ο λόγος για το Λεωνίδα Βαρθαλίτη που όπως είπε ο κ.Φρέρης είναι ο αγαπημένος παράγοντας όλων των εποχών στα γήπεδα του μπάσκετ όποιον αθλητή και αν ρωτήσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο σπιτικό μπουφέ από τις μητέρες των αθλητών που ήταν η αρχή για το 2015 να ανοίξει την όρεξη των αθλητών για επιτυχίες.

Δείτε από την web camera του cyclades24 στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Check Also

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές (28-30/4)

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές (28-30/4) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων …