ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO REFEREE

Ολοκληρώθηκε η 104η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που έγινε στο ξενοδοχείο «Coral».

Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι:

* Σε συνεργασία με τη NOVA βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, ενώ έγινε η κλήρωση των πλέι άουτ και προγραμματίστηκαν οι ώρες και οι ημερομηνίες.
* Αποφασίστηκε να υπάρχουν δύο αξιολογημένοι επόπτες στους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ.
* Αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς την ΚΕΔ να ορίζονται στους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ οι διαιτητές με την καλύτερη βαθμολογία της περιόδου 2013-14.
* Αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος αντιντόπινγκ κοντρόλ στους τελικούς των πλέι οφ.
* Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ημερίδα που θα διοργανώσει η ΕΣΑΠ στις 14 Μαΐου με θέμα την επαγγελματική πετοσφαίριση.
* Αποφασίστηκε στους τηλεοπτικούς αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης που θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρχει και το διαιτητικό βίντεο «video referee».
* Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τα θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην Γ.Σ. της ΕΟΠΕ που έγινε πρόσφατα στην Χαλκίδα καθώς και για τις θέσεις της ΕΣΑΠ που τέθηκαν στην Γ.Σ. της ΕΟΠΕ.
* Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Νίκος Ρουμελιώτης εκ μέρους της Παναχαϊκής ο οποίος παρουσίασε πρόταση αύξησης των ομάδων στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ από την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Ο Ρουμελιώτης ζήτησε διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες. Πρότεινε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στην Α2 και να ανέβουν κανονικά δύο ομάδες από την Α2 ανδρών. Επίσης ζήτησε ματαίωση των πλέι άουτ.
* Η πρόταση του Νίκου Ρουμελιώτη για ματαίωση των πλέι άουτ απορρίφθηκε, ωστόσο, το ζήτημα της αύξησης των ομάδων από 12 σε 14 θα συζητηθεί και στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ κι αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την ΕΟΠΕ.

Πηγή: Volleyleague.gr

Check Also

Volley League: To πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής

Volley League: To πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής To πρόγραμμα, οι …