ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ… ΣΤΟ «ΤΗΝΙΑ 1895» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 13:00 στο νησί της Τήνου και στο εκεί Κλειστό Γυμναστήριο «Τήνια 1895» στα πλαίσια του Παιδικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κυκλάδων ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ και στον ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ.

 

Οι Μυκονιάτες του Δημήτρη Σκόρδου έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την δεύτερη προνομιούχο θέση του Α΄ Ομίλου και στοχεύουν στην και τυπικά διασφάλισή της.

 

Από την άλλη, οι Συριανοί κατέχουν την τέταρτη θέση και στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια έχουν θέσει ως στόχους καλές εμφανίσεις και την προώθηση και ενσωμάτωση στην ομάδα αθλητών των μικρότερων τμημάτων, ούτως ώστε να αποκτήσουν παραστάσεις και αγωνιστικές εμπειρίες για την επόμενη χρονιά, όταν και θα αποτελούν στελέχη πλέον του Παιδικού Τμήματος.

 

Με αυτό το σκεπτικό ο κόουτς Μιχάλης Μανανάς και ο συνεργάτης του Γιώργος Αραβοσιτάς επέλεξαν για την αυριανή αναμέτρηση τους εξής δώδεκα παίχτες: Ξένος Οδ., Παχής Γ., Ξαγοράρης Ιωσ., Φωστέρης Δ., Κωστόπουλος Δ., Καπέλλας Ιωάν., Νικολακόπουλος Αρ., Λειβαδίτης Αθ., Τάνταλος Απ., Μάνης Άγγ., Μανανάς Χ. και Κολσούζογλου Κ.

 

Της αποστολής θα ηγείται ο αντιπρόεδρος της ομάδας Μάνης Αντώνης, ενώ την ομάδα θα συνοδεύσουν επίσης η έφορος του τμήματος Ζαφειράκου Ελ. Και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου Νικολακόπουλος Σωτήριος.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Πλυτάς Στ.και Οικονόμου Αλ.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το γραφείο τύπου του Άρη και ο Σωτήρης Νικολακόπουλος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)