«Βουλιάζει» ο Α.Ο Σύρου-Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Στα πρόθυρα τις διάλυσης η ιστορική ομάδα του Α.Ο Σύρου, με τα λάθη του καλοκαιριού να οδηγούν πλέον τους πρωταθλητές Κυκλάδων στον «βυθό». Πριν από λίγες ημέρες, σας γράψαμε για την προσπάθεια του Γιώργου Φώσκολου μέσω… Μάκη Βαρθαλίτη να κρατήσει τους Συριανούς αθλητές στο δυναμικό του, με στόχο η ομάδα να συμμετάσχει έστω στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας. Εκλογές έγιναν πριν από περίπου 20 ημέρες, ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο δεν συστάθηκε ποτέ σε σώμα, καθώς ακολούθησαν παραιτήσεις 2 μελών, ενώ παράλληλα τις τελευταίες ώρες τα νέα που έρχονται από το «στρατόπεδο» της ομάδας δεν είναι ευχάριστα.

Είχαμε γράψει πριν από 1 μήνα, πως οι παίκτες θα βάλουν «πλάτη» για το καλό της ομάδας και την συμμετοχή της στην Γ Εθνική, όχι όμως και το τοπικό πρωτάθλημα, καθώς οι ίδιοι νιώθουν «προδομένοι» από την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας… που δεν έκαναν ποτέ.

Πλέον ο Γιώργος Φώσκολος βλέποντας την ομάδα να μην έχει διοίκηση και παίκτες (περίπου 10 αθλητές θέλουν να παίξουν), σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στα διοικητικά του Άγιαξ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών (Διαβάστε εδώ).

Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες για την ομάδα, που αν δεν βρει λύσεις σε διοικητικά και αγωνιστικά (παικτών) κινδυνεύει να μη κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …