«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ…»

Για την πρόκριση της ομάδας του στο Final-4 του παιδικού πρωταθλήματος μίλησε ο Νίκος Βουτσίνος. Ο προπονητής του Αίαντα αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον Α.Ο.Σ είπε:
«Προκριθήκαμε στο Final-4 μέσα από έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Από την αρχή το ξέραμε πως Άγιαξ, Σύρος 2002 και Α.Ο Μυκόνου βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα και θα έδιναν τη μάχη για τις δυο θέσεις. Μετά την ήττα μας στη Μύκονο, δουλέψαμε πάρα πολύ με στόχο της τρεις νίκες που θα μας έφερναν εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι αυτό που κατάφεραν. Οι περισσότεροι αθλητές είναι γεννηθείς του 2002 και από αυτό καταλαβαίνετε ότι αυτή η φουρνιά θα έχει και συνέχεια».
Τώρα για το αν μπορεί η ομάδα του να γυρίσει από τη Νάξο με το στέμμα του πρωταθλητή ο Συριανός τεχνικός δήλωσε: «Στόχος μας εξαρχής ήταν η είσοδος στο Final-4. Από την στιγμή που πετύχαμε το στόχο μας θα πάμε στη Νάξο με 25% πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος στα ημιτελικά, σε ένα final-4 θεωρώ πως όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες»

Check Also

Τουρνουά φιλίας των 4 ακαδημιών στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων (Φωτο)

Τουρνουά φιλίας των 4 ακαδημιών στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων (Φωτο) Το ραντεβού τους για …