«ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ…»

Η ομάδα νέων του Άγιαξ ξεκίνησε με το «δεξί» της υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και το ίδιο θέλει να πράξει και η ομάδα των παίδων

που το Σάββατο φιλοξενεί τον Α.Ο Μυκόνου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Με το Νίκο Βουτσίνο στο «τιμόνι» της ομάδας, ο Άγιαξ φιλοδοξεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων στο εφηβικό, αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή του παιδικού πρωταθλήματος. Ο Συριανός προπονητής μίλησε στο Syros-Sports.gr για την νίκη επί του Πάγου (εφηβικό), την πρεμιέρα με τον Α.Ο Μυκόνου (παιδικό) αλλά και την φετινή χρονιά …

Για την παιδική ομάδα…
«Αυτή η ομάδα θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες που έχουμε αυτή την στιγμή. Η συγκεκριμένη «φουρνιά» (2001-02) νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες, καθώς όλα τα παιδιά ξέρουν μπάλα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Εμείς την Κυριακή ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε μια εξίσου καλή ομάδα (Α.Ο Μυκόνου) που έχει ένα πολύ καλό προπονητή τον κ. Γιάννη Παπαγεωργίου. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις μας».

 

Για το τι στόχο βάζει η παιδική ομάδα του Άγιαξ, ο Συριανός τεχνικός τόνισε:
«Στόχος αρχικά είναι να περάσουμε στο final-4. Ο όμιλος μας έχει άλλες δυο πολύ καλές ομάδες. Μύκονος και Σύρος 2002 συγκαταλέγονται και αυτές μέσα στα φαβορί και βάζουμε σαν στόχο αρχικά την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος και μετέπειτα βλέπουμε».
Ο Νίκος Βουτσίνος είναι προπονητής και της εφηβικής ομάδας του Αίαντα που ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα κόντρα στον δυνατό και φέτος Πάγο.

Ποια είναι η γνώμη του όμως γι αυτή την ομάδα;
«Είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές και στόχος μας καθαρά είναι να υπερασπιστούμε και φέτος τον τίτλο μας. Τα 7/11 της ενδεκάδας μας δουλεύουν με τον Γιώργο Ρούσσο (στην ανδρική ομάδα) και όπως καταλαβαίνεται το έργο μου γίνεται ακόμη πιο εύκολο, καθώς έρχονται έτοιμοι και «δουλεμένοι» από έναν εξαιρετικό προπονητή. Σε αυτή την κατηγορία είμαστε νομίζω το φαβορί και στόχος μας είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (1η φάση) Αγώνας Γήπεδο Ημέρα …