«Χαρούμενος που επιστρέφω…»

Ποδοσφαιριστής της Ελλάς Σύρου είναι από χθες ο Τζαννέτος Μώτος, καθώς μετά από 14 χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αθήνας, πήρε την απόφαση για την μεγάλη επιστροφή. Ο Συριανός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από την Ελλάς, ενώ παράλληλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

Πως νιώθεις που επιστρέφεις στην Σύρο μετά από 14 χρόνια;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω στο νησί μου. Τα συναισθήματα μου είναι περίεργα καθώς εκτός απ τη μεγάλη ικανοποίηση που νιώθω, μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ μετά από αρκετό καιρό μπροστά στα δικά μου πρόσωπα. Κάπου εδώ όμως θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ελλάς Σύρου και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου»

Ποιοι είναι οι στόχοι που βάζει όμως ο Τζαννέτος Μώτος με την Ελλάς Σύρου. Ο Συριανός ποδοσφαιριστής δίνει την δική του απάντηση στο ερώτημα:

«Γίνεται μια πολύ δυνατή προσπάθεια εδώ και κάποια χρόνια το Συριανό ποδόσφαιρο να επιστρέψει εκεί που ανήκει, όποτε το κίνητρο και οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές. Πάντα παρακολουθούσα τις προσπάθειες των συριανών ομάδων και ενδιαφερόμουν ανά τα χρόνια παρόλο που ήμουν μακριά. Εύχομαι λοιπόν αυτή η σεζόν να είναι διαφορετική και όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε το νησί να ξαναζήσει πιο ενδιαφέρουσες και πιο δυνατές ποδοσφαιρικές στιγμές στο μέλλον. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους τους αθλητές μακριά από τραυματισμούς» .

Check Also

Κ16: ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Χίου Live Streaming (15.00)

Κ16: ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Χίου Live Streaming (15.00) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (23/2 | 15:00) τον …