«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ»

Ο προπονητής του Πάγου Ηλίας Ξενικάκης παρά την στενοχώρια της απώλειας του κυπέλλου, δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο που έδωσε το παρών.
Του: Έλπη Φρέρη
«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών, όχι μόνο σήμερα αλλά γενικά με όλη μας την πορεία μέχρι σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Στα πέναλτι παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη, αλλά και η ικανότητα φυσικά. Θέλω με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανναξιακού για την κατάκτηση του κυπέλλου».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο των δυο ομάδων που ήταν εκπληκτικός. Ταξίδεψε από τα δυο νησιά για να δει το παιχνίδι. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ένα λόγος να στενοχωριέμαι που δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο είναι για τον κόσμο μας. ταξίδεψε ως εδώ και ήθελα να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης και του κυπέλλου.
Όσο για το που κρίθηκε το παιχνίδι, ο τεχνικός του Πάγου δήλωσε:
«Τέτοια παιχνίδια κρίνονται πάντα στην λεπτομέρεια. Μια από τις λεπτομέρειες ήταν η φάση του 92ου λεπτού. Σε αυτό το σημείο αν πετυχαίναμε το γκολ όλα θα είχαν τελειώσει. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό».
Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ με βίντεο για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Παροικιάς.

Check Also

Μπαράζ Ανόδου: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Μπαράζ Ανόδου: Το αυριανό πρόγραμμα (6ης αγωνιστικής) αγώνων (4/6) 6η αγωνιστική-Κυριακή 4 Ιουνίου Αετός Λουτρών-ΑΕΡΑ …