«ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΡΟΣ!»

Ο ποδοσφαιριστής του Πάγου Σπύρος Ξένος μίλησε στο syros-sports για την μεγάλη πρόκληση και το τεράστιο κίνητρο που έχει η

ομάδα του κόντρα στον Πανναξιακό στον τελικό κυπέλλου Κυκλάδων.

 

ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

 

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν… το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) στο γήπεδο της Παροικιάς όπου και ο Πάγος θα επιχειρήσει να κατακτήσει το κύπελλο Κυκλάδων απέναντι στην ομάδα του Πανναξιακού και να το φέρει στο νησί μας. Ο εκ των βασικών μονάδων Σπύρος Ξένος ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στο syros-sports. «Είμαστε πολύ καλά, χωρίς προβλήματα, έτοιμοι και αισιόδοξοι».

 

Ο 31χρονος αριστερός μπακ τόνισε πως… «δεν υπάρχει πρόβλεψη στον τελικό. Ο Πανναξιακός είναι έμπειρη ομάδα, αλλά θεωρώ ότι το κίνητρό μας είναι μεγαλύτερο, διότι ο Πάγος δεν έχει κατακτήσει στην ιστορία του το κύπελλο εν αντιθέσει με τον αντίπαλό μας. Επίσης, είναι ο μοναδικός φετινός μας στόχος. Σεβόμαστε τον Πανναξιακό, αλλά δεν τον φοβόμαστε».

 

Αν ο Πάγος κατακτήσει το τρόπαιο, θα είναι η 16η φορά που το κατακτά ομάδα του νησιού μας με τον Σπύρο Ξένο να δηλώνει χαρακτηριστικά. «Παίζει όλη η Σύρος. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε το κύπελλο στο νησί γιατί απλά το εκπροσωπούμε» ενώ ευχαρίστησε προκαταβολικά τον κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια του Πάγου.

 

Οσον αφορά το που θα κριθεί το ματς, ο 31χρονος αριστερός μπακ τόνισε: «Θα κριθεί στην θέληση, στα πολλά τρεξίματα και στην δύναμη».

Check Also

Πιο έμπειροι και ήρεμοι πλέον πάμε για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Πιο έμπειροι και ήρεμοι πλέον πάμε για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Ο κύβος ερρίφθη …