«Ξέσπασε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάγος…

Έστω και αν χρειάστηκε 63 ολόκληρα λεπτά για να ανοίξει το σκορ, ο Πάγος «ξέσπασε» στο φινάλε και με νίκη 4-0 επί της Σύρου 2002 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, λίγες ημέρες πριν την μεταξύ τους κόντρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Τα γκόλ πέτυχαν οι Μπαλόπιτας στο 63, Αργυρός στο 75, ο Τρόκα ανέβασε το δείκτη του Σκόρ στο 78 σε 0-3, με το Μάρκο Πρίντεζη τον Αρχηγό του Α.Ο Πάγου να γράφει το τελικό 0-4
Διαιτητής του Παιχνιδιού ήταν ο κ. Σοφιανός Αγγέλου με Βοηθούς τους Νομικό.Ν και Aρμακόλα.Ι
Σύρος 2002-Α.Ο Πάγου 0-4
Σύρος 2002 (Χ.Φωκάς) Μαρουδιάς.Θ ,Βοπόπουλος(Αρβανίτης 65) ,Μαρουδιάς.Ν, Δαλέζιος, Ανδρεαδάκης, Συργιάνης, Λελάι .Κ, Λελάι.Μ(Φώσκολος 79), Σαγκινέτος(καραμολένγκος 86), Κονδύλας, Ζερβάκης(κανακάρης 86)
Α.Ο Πάγου (Ν.Βουτσίνος) Πρίντεζης.Μ,Φωτεινιάς(Δαλέζιος.Μ 79)Αργυρός(Ρούσσος.Α 79),Βαβουράκης,Φραγκιάς,Μπαλόπιτας,Ρούσσος.Κ,Τροκα,Πρίντεζης.Μ,Ρούσσος.Κ(Δεσινιώτης 59),Περιστεράκης(Παπουλής 62)
Περισσότερες φωτογραφίες του Φραγκίσκου Φωτεινιά ΕΔΩ
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου