Χορηγική στήριξη από εταιρία εκτός Σύρου στον Άγιαξ

Χορηγική στήριξη από εταιρία εκτός Σύρου στον Άγιαξ. H ανακοίνωση της Συριανής ομάδας αναφέρει:

Η Κτηματομεσιτική εταιρία Plasis Real Estate + Development στηρίζει την προσπάθειά μας
Η Διοίκηση και ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου Γιώργος Φώσκολος έχουν την χαρά να ανακοινώσουν την χορηγική στήριξη μίας ακόμη σπουδαίας εταιρείας η οποία είναι εκτός Σύρου. Ο Αίαντας που κάνει προσπάθεια ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και ταυτόχρονα να αναδείξει το ποδόσφαιρο της Σύρου στηρίζεται καθημερινά με εταιρίες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο τους. Σήμερα έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την στήριξη από την κτηματομεσιτική εταιρία Plasis Real Estate + Development. Ο Γιώργος Φώσκολος με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους και επιχειρηματίες εκτός νησιού έχει καταφέρει να προσεγγίσει και ταυτόχρονα να τους πείσει να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδα μας. Γιώργος Φώσκολος και Μηνάς Δήμος δημιουργούν εκτός από την προσωπική τους φιλία, νέα δεδομένα για τον Αίαντα Σύρου. Αυτό γιατί με την έλευση μεγάλων χορηγών, ο Αίαντας θα βάλει τις βάσει για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ευχαριστούμε την Plasis Real Estate + Development και προσωπικά των Μηνά Δήμος για την πολύτιμη στήριξή τους.
Η Εταιρία PLASIS
Ένα εγχείρημα, μια ιδέα με εμπειρία χρονών αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των κτηματομεσιτικών και όχι μονό. Η Plasis Real Estate + Development είναι γεγονός.
Η εταιρία Plasis Real Estate + Development αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από την διαχείριση και την εκμετάλλευση γαίας και ακινήτων.
Με φιλοσοφία, πρωτοποριακές μεθόδους, εξαιρετική τεχνογνωσία, συσσωρευμένη εμπειρία χρόνων και μοναδικές υπηρεσίες, η Plasis αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη πρόταση για οποιαδήποτε συναλλαγή σας σε γη ή σε ακίνητα.
Εμπνευστής και ιδρυτής της, ένα από τα γνωστότερα και εμπειροτέρα στελέχη της αγοράς, ο αεικίνητος Μηνάς Δήμος.
Με εξαιρετική γνωστική κατάρτιση και συσωρευμένη εμπειρία στην εκτέλεση όλη της γκάμας των εργασιών ανέλυσε και σχεδίασε μια νέα εταιρία που δεν υπόσχεται αλλά προσφέρει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών από την ενοικίαση ενός διαμερίσματος μέχρι την αγοραπωλησία εξειδικευμένων κτιρίων, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία υπεραξίας.

Check Also

Ελλάς Σύρου – Πανναξιακός Live Streaming

Ελλάς Σύρου – Πανναξιακός Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο της ΕΠΣ …