Α.Ο Ξυλορακέτας Σύρου: Συναρπαστικοί αγώνες, βραβεύσεις, συγκίνηση και Φωτοάλμπουμ

Α.Ο Ξυλορακέτας Σύρου: Συναρπαστικοί αγώνες, βραβεύσεις, συγκίνηση και Φωτοάλμπουμ

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ξυλορακέτας

 

«Στις 25 & 26 Αυγούστου 2018 ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Σύρου οργάνωσε με πολλή μεγάλη  επιτυχία το 2ο OΠEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH RACKET 2018 στην παραλία της Βάρης.  Στους αγώνες έλαβαν μέρος πάνω από 30 αθλητές και αθλήτριες που καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους για το ήθος, τον ενθουσιασμό και τις επιδόσεις των αθλητών μας  παλαιοτέρων και νεωτέρων.

Επίσης υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός και για τα νέα παιδιά που συμμετείχαν και διακρίθηκαν και μας γέμισαν με αισιοδοξία και πολλές ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος και του Συλλόγου μας.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου η αθλητική μας εκδήλωση ξεκίνησε με τους αγώνες παίδων και εφήβων και συνεχίστηκε με τον συναγωνισμό των μικτών δυάδων και έκλεισε η πρώτη ημέρα των αγώνων με τις δυάδες ανδρών.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου οι αγώνες συνεχίστηκαν με τον συναγωνισμό  των μικτών τετράδων και ολοκληρώθηκαν με τις τετράδες ανδρών.

Έγιναν πολύ καλά και συναρπαστικά παιχνίδια που ενθουσίασαν τον κόσμο. Νικητές βέβαια ήταν όλοι, διότι ο Σύλλογος κέρδισε σε εμπειρίες, σε αλληλεγγύη, αγωνιστικότητα και ευγενή άμιλλα.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του εκ μέρους του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει με κάθε τρόπο τον Σύλλογό μας,  ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ που μας εμπιστεύθηκε για άλλη μια φορά αυτή την διοργάνωση. Ακόμη πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς μας SIROS TRAVEL του κ. Αντώνη Μαραγκού, την επιχείρηση ΚΑΜΕLO στην Βάρη αλλά και τη νέα επιχείρηση CAOMMA, επίσης στη Βάρη για την ηθική, υλική και οικονομική τους υποστήριξη.

Ακόμα ένα ευχαριστώ και στους χορηγούς επικοινωνίας Εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, SPORTCYCLADES24 & SYROSPORT.

Ο  Σύλλογός μας στην λήξη των αγώνων, μαζί με τα συγχαρητήρια απένειμε στους διακριθέντες και νικητές τα αντίστοιχα κύπελλα κα μετάλλια για κάθε κατηγορία και σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Στο τέλος της διοργάνωσης τα Δ.Σ. του Ομίλου  αιφνιδίασε αλλά και συγκίνησε τον Πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Δαφνά, αφού του απένειμε αναμνηστική τιμητική πλακέτα για την όλη προσφορά του στην ίδρυση, δράση και επιδόσεις του Συλλόγου».

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/6)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/6) Η “μάχη” του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σβάρτσμαν για …