Διεκδικεί το Ευρωπαϊκό χρυσό στα laser STD ο Αντώνης Μπουγιούρης
Του:Αντώνη Σολάρη
Οι ιστιοδρομίες της 4ης ημέρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser STD Master 2021 στο Gargnano της Ιταλίας ξεκίνησαν στις 9 το πρωί της Τετάρτης για τον Αντώνη Μπουγιούρη και τους υπόλοιπους ιστιοπλόους.

Δύο ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκαν το πρωί με 10-15 κόμπους Βόρειο αεράκι.
Μετά από αυτό ο άνεμος έπεσε και το μεσημέρι η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να στείλει όλους τους στόλους στην ακτή.
2 ώρες αργότερα ένα ελαφρύ αεράκι άρχισε να φυσάει στη λίμνη και οι ιστιοπλόοι μπόρεσαν να απολαύσουν έναν τρίτο αγώνα με 5-7 κόμβους.
Για την Πέμπτη η Επιτροπή αγώνων έχει την πρόθεση να κάνει τρεις ιστιοδρομίες γι΄αυτό οι ιστιοπλόοι θ βρεθούν στο νερό στις 08:00 το πρωί, αφού προηγηθεί στις 07:00 η συνάντηση αθλητών και προπονητών για την καθιερωμένη ενημέρωση.
Ο Αντώνης Μπουγιούρης όπως φαίνεται από την κατάσταση βρίσκεται στη δεύτερη θέση και διεκδικεί με αξιώσεις το χρυσό μετάλλιο.
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου