Η ευκαιρία της πρώτης θέσης χάθηκε για τον Α.Ο Σύρου, καθώς ηττήθηκε 2-0 στο ντέρμπι της
10ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α ομίλου και πλέον μπαίνει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β φάσης με βαθμολογικό μειονέκτημα.
Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη είχε τις ευκαιρίες της στο παιχνίδι, αλλά το προβάδισμα της Μυκόνου στο 41ο λεπτό από τον Τσάλμα, έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην φιλοξενούμενη ομάδα (έφτανε και ο βαθμός της ισοπαλίας) που κλείδωσε τη νίκη στο 87΄ με τον Πετράι.
Πλέον ο Α.Ο Μυκόνου τερμάτισε πρώτος στον όμιλο και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς (μαζί με τον Πανθηραϊκό), ενώ η ομάδα της Σύρου θα μπει στην Β φάση από την Τρίτη θέση με 1 βαθμό στην συγκομιδή της.
Διαιτητές: Ζαράνης-Εποπτ: Αρμακόλας-Νομικός
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ζαράνη
Α.Ο ΣΥΡΟΥ-Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ 0-2
Α.Ο ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καρίμαλης, Βαβουράκης (Πρίντεζης Λ 46΄), Γατσέλος, Μουράι, Ρούσσος, Κώτσης, Μπαλόπιτας, Μουλίδης (Γκούφας 46΄), Ραμπαβίλας, Αμπντουλ.
Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλής, Ξένος, Αργυρίου (Μύρτινας 74΄), Καρατσάς, Αργυρόπουλος, Αμπαδίνης, Μπαμπακαρ, Τσάλμας (Πετράι 81΄), Χιλάι (Ράγια 63΄), Μωυσίδης.
ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.

syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου