Ξεκίνημα με δυο φιλικές αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο ο Φοίνικας

Ξεκίνημα με δυο φιλικές αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο ο Φοίνικας

Μετά από 3 εβδομάδες πραγματοποίησης του πρώτου στάδιου προετοιμασίας, ο Φοίνικας μπαίνει πλέον γήπεδο για να «δοκιμαστεί» στα πρώτα του φιλικά παιχνίδια. Πρώτος αντίπαλος; Ο Φίλιππος Βέροιας, ομάδα που φιλοξένησε και πέρσι το «Πειρατικό» στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων που διατηρούν οι δυο επαρχιακές ομάδες.

Το Σάββατο και την Κυριακή (25 και 26/9) ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα φιλοξενήσει τον Φίλιππο στο Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 16.30.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το Σαββατόβραδο θα είναι μεγάλο, καθώς στις 20.30 στην πλατεία τσιροπινά και παρουσία του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φωτογραφίες από την περσινή εκδήλωση (αρχείου)

Check Also

ΑΣΕ Νεωρίου: «Παλέψαμε κόντρα στις απουσίες» (Βίντεο)

Με το κεφάλι ψηλά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Final-4 της Κ18 ο ΑΣΕ Νεωρίου, …