ΑΠΟ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Με κορυφαίο τον Λεονάρδο Πρίντεζη (2 γκολ-1 ασίστ) ο Α.Ο.Σ ξεπέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου Α.Ο Πάρου και μπήκε στα μπαράζ του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Έστω και χωρίς τον Γιάννη Ζαχαρίου στο πάγκο του (τιμωρημένος) η ομάδα της Σύρου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι από το γκολ του Χρυσοχού και να πάρει τη νίκη που την στέλνει στα μπαράζ μαζί με τους Άγιαξ, Παμμηλιακό, Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η ομάδα της Πάρου πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Χρυσοχού έκανε το 1-0. Η απάντηση ήρθε γρήγορα για τη Συριανή μας ομάδα, καθώς στο 32 ο Λεονάρδος Πρίντεζης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Χαριστό.
Στο 34΄ ο Ιάκωβος Σταματίου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Α.Ο.Σ, αλλά το σουτ του από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο.
Στο Β μέρος ο Α.Ο Πάρου μπήκε πιο δυνατά και λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Α.Ο.Σ με την κοντινή κεφαλιά του Μουλά.
Στο 53ο λεπτό ο σκόρερ του Α.Ο.Σ Λεονάρδος Πρίντεζης είδε την μπάλα να σταματάει στη συμβολή των δοκών του Χαρίστου μετά από προσωπική εκτέλεση φάουλ.
Στο 57΄ είχαμε το δεύτερο δοκάρι για τον Α.Ο.Σ από το σουτ του Φρέιτας. Η ομάδα του Γιάννη Ζαχαρίου πλέον είχε βρει το ρυθμό της και ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στο γκολ. Ένα γκολ που ήρθε στο 59΄, όταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα Λεονάρδος Πρίντεζης τροφοδότησε τον Σταματίου που με κοντινή προβολή έκανε το 2-1. Στο 83ο λεπτό ο Αρκουλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Α.Ο Πάρου συνέχισε το παιχνίδι με 10 παίκτες.
Το γκολ του θριάμβου και της πρόκρισης ήρθε στο 86΄ με τον Πρίντεζη να «γράφει» το 3-1.

 

Αγώνας Μπαράζ: Α.Ο ΠΑΡΟΥ-Α.Ο ΣΥΡΟΥ 1-3 (Χρυσοχός 25΄-Πρίντεζης 32΄, 86΄, Σταματίου 59΄)
Διαιτητής: Μενδρινός, Επόπτες: Σουλτάνης, Δεληγιάννης
Α.Ο. Πάρου: Χαριστός, Μπαρδάνης, Κρουσταλάκης, Νίκας, Τσαντούλης, Δημογιάννης, Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Πετρόπουλος, Χρυσοχός.
Α.Ο. Σύρου: Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Παπαδάκης, Τερόλης, Σούρλας, De Freitas, Γ. Περιάλης, Τζώρτζης, Σταματίου, Μανουδάκης, Πρίντεζης.

Check Also

Χειροκροτήθηκαν αθλητές και Μανουδάκης στη νίκη της Ελλάς

Σε αγώνα για την 33η αγωνιστική του Γ ομίλου που έγινε την Πέμπτη (25/4) το …