ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΕΡΟΛΗ-ΞΥΓΚΑΚΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΑΓΙΑΞ!!!

Με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Σ και ο πρόεδρος της ομαδας κ. Γιώργος Φώσκολος ευχαρίστησαν την διοίκηση του Άγιαξ

για την άψογη συνεργασία που ξεκίνησαν οι ομάδες εδώ και λίγες ημέρες. Παράλληλα η ομάδα του Α.Ο.Σ ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση συμβολαίων με τους Τερόλη και Ξυγκάκη.
«Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου Γιώργος Φώσκολος και το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστούν τον πρόεδρο του Αγιαξ Σύρου Λευτέρη Ζάννε, τον αντιπρόεδρο Σταύρο Κοή και τον προπονητή Γιώργο Ρούσσο για την άψογη συνεργασία των τελευταίων ημερών, που μοναδικό στόχο έχει το συμφέρον του συριανού ποδοσφαίρου. Πραγματικά έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και από τις δυο πλευρές ώστε να γίνει πράξη για τη Σύρο το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει». Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, που εκτίμησή μας είναι ότι θα ικανοποιήσει όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού.
*O Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τους ποδοσφαιριστές, Μιχάλη Τερόλλη και Αλέξη Ξυγκάκη».

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12) Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES – 1ος ΟΜΙΛΟΣ …