Στο κάλεσμα του Άγιαξ πήγαν όλοι…εκτός από τον Άγιαξ

Στο κάλεσμα του Άγιαξ πήγαν όλοι…εκτός από τον Άγιαξ

Και όμως έγινε και αυτό. Με αφορμή την ένσταση του Αίαντα στο Νέο Α.Ο Σύρου, ο πρόεδρος του Αίαντα Γιώργος Φώσκολος είχε δηλώσει στην σελίδα μας πως ζητάει ραντεβού ανάμεσα σε όλες τις ακαδημίες του νησιού (Δείτε εδώ), προκειμένου να τα βρουν και όπως χαρακτηριστικά τόνισε… σε ένα λεπτό θα λυθούν όλα. Παρά το γεγονός ότι οι ακαδημίες της Βαλένθια και την Ελλάς Σύρου δεν ήταν υποχρεωμένες να πάνε (η διαμάχη είναι ανάμεσα σε Άγιαξ και Νέο Α.Ο.Σ), στα πλαίσια καλή συνεργασίας και για να αποκατασταθούν οι σχέσεις των ακαδημιών, Βαλένθια και Ελλάς δέχτηκαν να δώσουν το παρών στην συνάντηση που ήδη η πλευρά του Αίαντα είχε ζητήσει.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Ο Γιώργος Φώσκολος είχε ζητήσει ραντεβού για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Όμως επειδή αυτό δεν ήταν εφικτό, εκπρόσωποι των ακαδημιών τον ενημέρωσαν πως η καλύτερη ημέρα για να βρεθούν όλοι είναι αυτή της Κυριακής, που οι περισσότεροι δεν θα έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι και έγινε, με το ραντεβού να κανονίζεται για την Κυριακή το μεσημέρι.

Σήμερα το μεσημέρι στις 13.00, έδωσαν το παρών στο γήπεδο οι εκπρόσωποι του Νέου Α.Ο.Σ Χρήστος Ζαχαρίου και Πωλίνα Βούναση, της Βαλένθια Γεωργία Ρούσσου και της Ελλάς Σύρου Ευάγγελος Λεονταρίτης. Οι εκπρόσωποι των ομάδων περίμεναν κάποιον εκπρόσωπο του Αίαντα μέχρι τις 13.40 και τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς.

Έξω φρενών με την συμπεριφορά τους… και η απάντηση γιατί δεν παίζουμε φιλικά μαζί τους

Μετά το «στήσιμο» στο προγραμματισμένο ραντεβού που ο πρόεδρος του Αίαντα είχε ζητήσει, φαίνεται πως το «ποτήρι» άρχισε να ξεχειλίζει. Εκπρόσωπος ακαδημίας που ήταν έξω φρενών με την αντισυναδελφική συμπεριφορά της ομάδας σε φιλικό πηγαδάκι τόνισε χαρακτηριστικά στους συναδέλφους του: «Με αυτό που έγινε, νομίζω πως σήμερα πήραν μόνοι τους την απάντηση γιατί δεν παίζουμε φιλικά μαζί τους. Σίγουρα τα παιδιά δεν φταίνε σε κάτι, αλλά με αυτό που μας έκανα σήμερα να το εξηγήσουν εκείνοι στους γονείς των παιδιών…»

Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί, όταν η κ. Πωλίνα Βούναση (Νέος ΑΟΣ) επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Φώσκολο για να τον ενημερώσει πως βρίσκονται στο γήπεδο και τον περιμένουν, εκείνος ζήτησε συγνώμη λέγοντας τους πως αύριο Δευτέρα μπορούν να βρεθούν όλοι μαζί για να τα πουν»

 

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …