«ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ…»

«Έγιναν λάθη αλλά είμαστε έτοιμοι να τα διορθώσουμε και τη νέα χρονιά η ομάδα του Α.Ο.Σ να γίνει πιο δυνατή και να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα πρώτα λόγια

του Κώστα Κόκκαλη στο Syros-Sports.gr.
Ο παράγοντας του Αθλητικού ομίλου και ένας από τους χρηματοδότες του συλλόγου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν αλλά και την επόμενη ημέρα…

«Ολοκληρώθηκε μια σεζόν όπου δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Στον αθλητισμό συμβαίνει πολλές φορές αυτό, δηλαδή το αουτσάιντερ να επικρατήσει του φαβορί. Έγιναν κάποια λάθη όπου να είστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα είμαστε πιο προσεκτικοί και δεν θα επαναληφτούν».

 

Τι λάθη πιστεύετε ότι έγιναν;
«Καταρχάς πιστεύω ότι έγινε λάθος σχεδιασμός στην αρχή της σεζόν. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Κύριο Πούλο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη δεν μπόρεσε ποτέ να βρει την «χημεία» της. Με τον Γιάννη Ζαχαρίου η ομάδα έστρωσε, βρήκε τα πατήματα της αλλά τα λάθη που έγιναν στην αρχή της σεζόν ήταν αναπόφευκτα, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να μη μπορέσει να πετύχει τον στόχο που ήταν το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τους παίκτες, θεωρώ πως οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού δεν μας βγήκαν. Αποκτήσαμε παίκτες από την Αθήνα για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Κυρίως 2-3 παιδιά είχαν ένα «βαρύ» συμβόλαιο για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος και δυστυχώς στα κρίσιμα παιχνίδια που τους είχαμε ανάγκη δεν φάνηκαν καθόλου. Ακόμα και κάποια Συριανά παιδιά θεωρώ πως δεν έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και αυτό είναι το παράπονο μου προς αυτούς. Έπρεπε να δώσουν το κάτι παραπάνω για να δικαιολογήσουν τη φανέλα της ιστορικής ομάδας που φορούσαν. Πάντως σίγουρα η αποτυχία δεν ήρθε από τα Συριανά παιδιά, αλλά από τις μεταγραφές που επαναλαμβάνω δεν βγήκαν».
«Στο τέλος μας επηρέασε πιστεύω και ο τομέας της ψυχολογίας. Πιστεύω ότι τα ντέρμπι της Α φάσης όπου δεν κερδίσαμε (τον Άγιαξ) μας επηρέασαν ψυχολογικά. Οι παίκτες ένοιωσαν μεγαλύτερη πίεση μετά και τα πράγματα στα μπαράζ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα».

 

Ποια είναι η επόμενη ημέρα για την διοίκηση και την ομάδα του Α.Ο.Σ;
«Στόχος μας είναι να κάνουμε τον Α.Ο.Σ ξανά μεγάλη ομάδα. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Είδη ο πρόεδρος έχει ξεκινήσεις τις κινήσεις του για την νέα χρονιά. Έχει μιλήσει με κάποιους παίκτες, ενώ σε συνεργασία με τον προπονητή μας θα αποφασίσουμε ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα αποκτηθούν το καλοκαίρι».

 

Άρα θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Γιάννη Ζαχαρίου…
«Κατά 90% και αν δεν αλλάξει κάτι το συνταρακτικό ναι. Έτσι έχουμε στο μυαλό μας. Ο Γιάννης θα μας δώσει μια λίστα με τους παίκτες που επιθυμεί να κρατήσουμε, μια άλλη με αυτούς που δεν υπολογίζει και μετά θα έρθουν και οι προσθήκες».

Check Also

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2, με τον Γιάννη Μπίντση να ανακοινώνεται …