«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΒΑΣΙΤΣ»

Τη δική της θέση για την αποχώρηση της από τη Νάξο (Πανναξιακό) και την μεταγραφή της στον Α.Ο Θήρας έδωσε η Άννα Καρπουζά, μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά:
«Μετά από δύο χρόνια έφτασε το τέλος του κύκλου της άψογης συνεργασίας μου με την ομάδα του Πανναξιακού. Θεωρώ πως αν και πολύ διαφορετικές και οι δύο αυτές χρονιές στέφθηκαν με επιτυχία καθώς οι στόχοι επετεύχθηκαν ομαδικά αλλά και προσωπικά. Είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που διανύουμε να υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη που αγαπούν το άθλημα μας και θέλουν να δημιουργήσουν σωστές συνθήκες δουλειάς και εξέλιξης για τις παίκτριες. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το σωματείο, τα διοικητικά στελέχη και τους ανθρώπους του νησιού, που στο διάστημα αυτό μου έδωσαν την ανιδιοτελή αγάπη, την υποστήριξή τους και στάθηκαν δίπλα μου ισότιμα σε χαρές και σε λύπες. Επίσης να εκφράσω την εκ των έσω εκτίμησή μου στον προπονητή μου Ζόραν Κοβασιτς, που με πίστεψε και με βοήθησε να προοδευσω αθλητικά, κάνοντας με παράλληλα πιο ώριμη και δυνατή. Εύχομαι στον Πανναξιακό να έχει μια χρονιά ανάλογη των προσδοκιών του, μια καλή πορεία στην Ευρώπη και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Το μυαλό μου από δω και μπρος βρίσκεται στην νέα μου ομάδα, τον Α.Ο. Θήρας με την οποία εύχομαι και ελπίζω να έχουμε μια εξίσου επιτυχημένη και ακόμα καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα».
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Σαντορίνης αναφέρει:
“Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πέμπτη κατά σειρά μεταγραφή του. Είναι η κρητικιά Άννα Καρπουζά που πέρυσι αγωνιζόταν για την ομάδα του Παναξιακού. Είναι διαγώνια και προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα κάτι που της έδωσε πρόσφατα μια θέση στην εθνική ομάδα. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ και ευχόμαστε να έχει υγεία και επιτυχίες τόσο προσωπικές όσο και συλλογικές”.

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …