«ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΚΩΤΣΗΣ-ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ»

Το όνομα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο στο χώρο των ατζέντηδων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά με σπουδαίες προοπτικές και στο εξωτερικό. Ο Άγγελος Βεΐζι, μόλις στα 24 του χρόνια, είναι ο νεότερος αδειοδοτημένος μάνατζερ στον κόσμο (FIFA), και ο άνθρωπος που

βοήθησε τον Άντωνη Φουάση να μεταγραφεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας ατζέντης μίλησε στο syros-sports για τις περιπτώσεις Κώτση και Φουάση, παραδέχτηκε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και τρίτης συμφωνίας νεαρού αθλητή του Άγιαξ σε μεγάλη ομάδα, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και τα μελλοντικά του σχέδια…

 

Είστε στην Σύρο αυτές τις ημέρες. Αν καταλάβαμε καλά για να ολοκληρωθεί η υπόθεση του μικρού (Άγιαξ) σε ομάδα της Superleague;
«Ήρθα και γι αυτή την περίπτωση αλλά και του Ηλία Κώτση».

 

Ας ξεκινήσουμε με τον Ηλία λοιπόν:
«Ο Κώτσης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής τον οποίο έχω την χαρά να εκπροσωπώ εγώ. Εγώ μεσολάβησα πέρσι για να έρθει στον Άγιαξ και είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή του πέτυχε. Μπήκε κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας και έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι για να πετύχει ο Άγιαξ τους στόχους του. Είναι αλήθεια ότι οι καλές εμφανίσεις του με τον Άγιαξ βοήθησαν και εμένα και τον Ηλία στην δουλειά μας, καθώς έχουν εκδηλώσει φέτος ενδιαφέρον 3-4 ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Σε αυτό βοήθησε και ο σύλλογος του (Άγιαξ) με το καλό και οικογενειακό κλίμα που έχει σαν ομάδα».

 

Άρα τη νέα χρονιά ο Ηλίας Κώτσης θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.
«Το ποιο πιθανό είναι πως ναι. Η αξία του Ηλία σαν ποδοσφαιριστής και οι περσινές πολύ καλές του εμφανίσεις νομίζω ότι δικαιολογούν μια μεταγραφή του σε σύλλογο μεγαλύτερης κατηγορίας. Άλλωστε και οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι από μεγαλύτερες κατηγορίες και νομίζω ότι αν όλα πάνε καλά θα κλείσει σύντομα το θέμα».

Πριν από λίγες ημέρες βοηθήσατε τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί μια μεγάλη μεταγραφή για Κυκλαδίτη ποδοσφαιριστή.
«Ναι ο Αντώνης Φουάσης είναι ένα πολύ καλό ταλέντο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Καταφέραμε να τον εντάξουμε στον Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει το ίδιο το παιδί να μείνει προσγειωμένο και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Οι ομάδες στην Αθήνα και κυρίως ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλες απαιτήσεις όπως καταλαβαίνετε. Το ότι πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού είναι σημαντικό, αλλά για να παίξει στην μεγάλη ομάδα θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και πάνω απ όλα να μείνει προσγειωμένος».


Το Syros-Sports.gr έμαθε ότι προορίζεται και άλλο νεαρό αθλητή του Άγιαξ για την Αθήνα και ομάδα της Superleague.
«Ναι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχω αναλάβει την υπόθεση ενός ακόμη μικρού αθλητή που τον προορίζω για μια ομάδα της Superleague στην κατηγορία κ17.  Σήμερα θα έχω συνάντηση με τους γονείς του παιδιού και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής που θα ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες».

 

Διακρίνουμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Άγιαξ.
Ο Άγιαξ είναι ένα πολύ σοβαρό και νοικοκυρεμένο σωματείο και είναι χαρά μου που συνεργάζομαι με τον πρωταθλητή Κυκλάδων. Αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο με τον Άγιαξ έχω συνεργασία. Είναι αρκετοί αθλητές από τις Κυκλάδες που μου έχουν χτυπήσει την πόρτα για να κάνουμε κάποιες κουβέντες. Όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας τέτοια που πρέπει να είμαστε πάντα ανοιχτοί σε όλα. Άλλωστε έχω στο μυαλό μου κάτι για το μέλλον. Υπάρχουν σκέψεις μελλοντικά για κάποιο «event», να διοργανώσουμε κάποιο camp, με στόχο να έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά πολλούς αθλητές που ίσως να μας απασχολήσουν».

Check Also

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς Μετά τις ανανεώσεις που προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και …