ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ SUPERLEAGUE…

Το χθεσινό δημοσίευμα του Syros-Sports.gr που έκανε λόγο για άλλον έναν νεαρό αθλητή του Άγιαξ που θα περάσει το κατώφλι της Superleague τη νέα χρονιά παίρνει σάρκα και οστά.

Προ λίγων ωρών ο ατζέντης του νεαρού αθλητή Άγγελος Βεΐζι επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στο Syros-Sports.gr την συμφωνία των δυο πλευρών, χωρίς όμως να αποκαλύψει όπως είναι λογικό (πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής) το όνομα του και την ομάδα με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Συριανός αθλητής.
Ποιος είναι όμως ο νεαρός αθλητής που τη νέα χρονιά θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα κ17 ομάδας της Superleague; Η απάντηση δεν είναι και δύσκολη, καθώς ο Παναγιώτης Σταφυλάς τηρεί τις προδιαγραφές από τα παιδιά αυτής της ηλικίας.


Ο 16χρονος αθλητής του Αίαντα έχει δείξει δείγματα του ταλέντου του από τις μικρές ηλικίες μέχρι και σήμερα και αναμφίβολα του αξίζει αυτή η ευκαιρία να δοκιμάσει σε ομάδα μεγάλης κατηγορίας. Το ταλέντο του και η δύναμη του είναι στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει και είναι ένα από τα καλύτερα αριστερά εξτρέμ της κατηγορίας στην ηλικία του.
*Το Syros-Sports.gr οφείλει να σεβαστεί την συγκεκριμένη περίπτωση και μέχρι την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής δεν είναι σε θέση να σας παρουσιάσει την ομάδα που θα αγωνίζεται ο μικρός τη νέα σεζόν.
Όπως και να χει, αξίζουν πολλά μπράβο στον μικρό αθλητή για την επιτυχία αυτή, στον μανατζέρ του Άγγελο Βέϊζι που με τις γνωριμίες του δίνει την ευκαιρία σε Συριανά παιδιά να κάνουν το μεγάλο βήμα, αλλά και στην διοίκηση του Αίαντα που βγάζει ταλέντα και παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω…

Check Also

«Έλαμψαν» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά Κ8 και Κ10 της Ελλάς (Φωτο)

«Έλαμψαν» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά Κ8 και Κ10 της Ελλάς (Φωτο) Άνοιξε πλέον η …