«ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΒΛΙΣΕΒΙΤΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΚΙΤΣ»

Μένει ο Ράτκο Παβλίσεβιτς, για πάντα στο Φοίνικα ο Ηλίας Λάππας, θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει ο Ντόκιτς στο νησί…
Δια στόματος του διευθυντή του ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου, Κώστα Νικολούζου ήρθε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό η είδηση παραμονής του Σέρβου τεχνικού, Ράτκο Παβλίσεβιτς στο νησί για δυο επόμενα χρόνια.

Μιλώντας στη Nova, ο Νικολούζος έπλεξε το εγκώμιο του Παβλίσεβιτς ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει επικοινωνία και χημεία μεταξύ αλλά και… προγραμματισμός. Παράλληλα, ο παράγοντας του “Πειρατικού” έριξε… άγκυρα για Ντόκιτς και Λάππα, που όπως χαρακτηριστικά είπε για τον αρχηγό του Φοίνικα είναι Συριανός.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Νικολούζος: ” Ο Ολυμπιακός είναι μια πληρέστερη ομάδα από εμάς έχει λύσεις, εμπειρία και μεγάλους αθλητές. Ο Ντόκιτς είναι μεγάλος αθλητής θα κάνουμε το παν για να τον κρατήσουμε στη Σύρο. Είναι στόχος αυτός είναι σημαία της ομάδας μαζί με τον Ηλία. Δεν φεύγει ο Ηλίας από τη Σύρο”.


Για το αν υπάρχει χαρά ή πίκρα για το φετινό Φοίνικα: “Έχω πίκρα μπορούσαμε να πάμε σε ένα 5ο ματς. δεν μας ήρθε. Ήμασταν άτυχοι. Όλος ο σχεδιασμός του Δεκεμβρίου δεν βγήκε μετά τον τραυματισμό του Μιγιαίλοβιτς. Έγινε μεγάλη υπερπροσπάθεια. Ήταν χρονιά αυτορύθμισης. Ο Φοίνικας τα τελευταία 5 χρόνια δεν θα έρθει ποτέ να πει ότι πάμε να σώσουμε την κατηγορία. Θα είμαστε πάντα ψηλά. ‘Εχει ανοίξει μεγάλος ορίζοντας γιατην ομάδα μας. Ήταν μια χρονιά ορόσημο για εμάς όπως εξελίχθηκε. Η σύμπνοια που υπάρχει, υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σε αυτή την ομάδα. Το βόλει δεν μπορεί να είναι μόνο ένας άνθρωπος που θα ματώνει και θα βάζει τα χρήματα”.

Για τα όσα δήλωσε ο Ντιάτσκοφ που ήταν το “κόκκινο” πανί στον 3ο ημιτελικό για τους φιλάθλους της Σύρου αρκέστηκε να πει: “Την αλήθεια την ξερουμε κι οι δυο εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια”.

Τέλος ανακοίνωσε την παραμονή του Σέρβου κόουτς, λέγοντα: “Μένει ο Παβλίσεβιςτ. Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας και πλάνο” ενώ ολοκλήσωσε με μια ευχή: “Πρέπει να αγαπήσουμε το βόλεϊ και να κάνουμε τον παραγοντισμο εθελοντισμό για το βόλεϊ”.

Check Also

Ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων και με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η …