ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Αθλητικό χρώμα θα έχουν οι φετινές εκλογές του Μαίου στο νησί μας, με την παρουσία παραγόντων, αθλητών και προπονητών. Από τον Φοίνικα Σύρου στον Άγιαξ και από τον Α.Ο Σύρου και τον Πάγο ο συνδετικός κρίκος καταλήγει στον Ν.Ο.Σ.

Ξεκινάμε με τη μεγαλύτερη ομάδα που ανέδειξε ποτέ το Αιγαίο και δεν είναι άλλη από αυτή του Φοίνικα Σύρου στο βόλεϊ. Αντώνης Ρούσσος (αντιπρόεδρος), Μανώλης Βαμβακούσης (Τιμ Μάνατζερ) και Γιώργος Λεονταρίτης (εκπρόσωπος Φοίνικα στην ΕΣΑΠ).


Ο γνωστός γιατρός Αντώνης Ρούσσος και αντιπρόεδρος του Φοίνικα, θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Μανώλης Βαμβακούσης αποφάσισε να πολιτευτεί στο πλευρό του Γιώργου Μαραγκού και υποψήφιου Δημάρχου Ερμούπολης με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε».


Από τις εκλογές δεν θα μπορούσε να λείψει και ο εκπρόσωπος του Φοίνικα στην ΕΣΑΠ κύριος Γιώργος Λεονταρίτης που είναι υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου.
Εκλογές και στο ποδόσφαιρο…
Οι εκλογές έχουν έντονο ποδοσφαιρικό χρώμα. Δυο πρόεδροι (Άγιαξ-Πάγου), ένας αντιπρόεδρος (ΑΟΣ), ένας γενικός αρχηγός (Άγιαξ), δυο αθλητές και δυο προπονητές συμπεριλαμβάνει το αγωνιστικό «μενού» των εκλογών.


Ξεκινάμε από τον πρόεδρο του πρωταθλητή Κυκλάδων Άγιαξ, Λευτέρη Ζάννε. Ο Συριανός παράγοντας θα σταθεί στο πλευρό του Ανδρέα Γιαλόγλου και τον δημοτικό συνδυασμό «Σύρος ένα βήμα μπροστά».
Στον ίδιο συνδυασμό θα παραταχθεί και ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πάγου Λεονάρδος Ρούσσος, που φέτος η ομάδα του είχε μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα.


Από τους προέδρους στον αντιπρόεδρο…
Άλλη μια δυναμική παρουσία στους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους των εκλογών είναι αυτή του Πέτρου Ραουζαίου. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Α.Ο Σύρου θα σταθεί στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού και τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε». Παρά το μικρό της ηλικίας του (24χρ.), ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο από το 2009 και είναι από τους πιο δυνατούς παράγοντες των Κυκλάδων.

 

Έχουμε και Γενικό Αρχηγό στις εκλογές…
Ο Γενικός Αρχηγός του Άγιαξ Δημήτρης Ξανθάκης και ένας από τους σημαντικότερους αθλητές που ανέδειξε ο Α.Ο.Σ θα είναι συμπαίκτης του Γιώργου Μαραγκού…

Το παρών και αθλητές Άγιαξ και Α.Ο.Σ
Αντώνης Μπαλόπιτας και Γιώργος Δημητρακόπουλος συμπληρώνουν το ποδοσφαιρικό «παζλ» των εκλογών, εκπροσωπώντας επάξια τους πρωταθλητές και Κυπελλούχους Κυκλάδων. Ο πρωταθλητής Κυκλάδων στο πλευρό του Γιώργου Μαραγκού και ο Κυπελλούχος Κυκλάδων πλάι στον Ανδρέα Γιαλόγλου.

Έχουμε και προπονητές…
Από τις εκλογές δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι προπονητές. Χρήστος Ζαχαρίου και Άκης Μπάιλας είναι οι δυο τεχνικοί που θα κάτσουν στον πάγκο στη μάχη της σκακιέρας. Ο Χρήστος Ζαχαρίου είναι προπονητής στην ακαδημία του Νέου ΑΟΣ και βάζει υποψηφιότητα με τον Ανδρέα Γιαλόγλου, ενώ ο Άκης Μπάιλας που κοουτσάρει τις ακαδημίες της «Σύρου 2002» θα είναι αντίπαλος του με τον συνδυασμό του Γιώργου Μαραγκού.

 

Θα κλείσουμε την πολιτικο -αθλητική παρουσίαση των εκλογών με τους Σταύρο Γουσγουνέλη και Γιάννη Βουτσίνο. Ο πρώην πρόεδρος του Ν.Ο.Σ θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μαραγκού, όπως και ο  πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Γαλησσά.

Check Also

Κοτζαπαναγιώτης: «Εμπιστευόμαστε όλα τα παιδιά το ίδιο» (Βίντεο)

Κοτζαπαναγιώτης: «Εμπιστευόμαστε όλα τα παιδιά το ίδιο» (Βίντεο) Η Ελλάς Σύρου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 χθες …