Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ευχαριστεί το πρακτορείο Gaviotis Travel Syros

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ευχαριστεί το πρακτορείο Gaviotis Travel Syros

Η Διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ευχαριστεί θερμά το πρακτορείο Gaviotis Travel Syros για την διάθεση εκπτωτικών και δωρεάν εισιτηρίων, στα μέλη της αποστολής του ΑΟ Φοίνικα Σύρου για τη μετάβασή τους στη Νάξο (11/5/24) και επιστροφή στη Σύρο (12/5/24) για τη διεξαγωγή του Final Four Κ18 της Ζ’ Περιφέρειας.

Τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της Ζ’ Περιφέρειας είναι από τα πιο δύσκολα και επίπονα για τις αθλήτριες και τους αθλητές όλων των Σωματείων λόγω της νησιωτικότητας.

Στο Συγκεκριμένο F4 η ομάδα μας κατέλαβε την τρίτη θέση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις κορασίδες μας λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κούρασή τους και θαυμάζοντας την μαχητικότητα τους.
Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Απόλλων Νάξου στον δεύτερο ημιτελικό, όπου ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/5/24) στις 23:30.
Την Κυριακή (12/5/24) στον μικρό τελικό που ξεκίνησε στις 9:00 η ομάδα μας κέρδισε το Νεώριο Σύρου με 3-2 σετ, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Η υπερπροσπάθεια της ομάδας μας, κέρδισε τον σεβασμό όλων μας, αφού τα κορίτσια μας μέσα σε 15 ώρες έπαιξαν 10 σετ και κατάφεραν να επιστρέψουν στο νησί με ένα τρόπαιο !!!

Συγχαρητήρια στον Απόλλων Νάξου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος !!!

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στις σχολικές τους υποχρεώσεις, καλό καλοκαίρι με υγεία και ραντεβού στα γήπεδα την επόμενη σεζόν.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Check Also

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 23-24 το …