ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΙΑΛΗΣ

Στην Θήβα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι πρώην ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Σ Γιώργος και Βαγγέλης Περιάλης.

Οι δυο αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους πέρσι τη φανέλα του Α.Ο.Σ έδωσαν τα χέρια με την ομάδα του Α.Ο.Θήβας και από σήμερα ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Θήβα είναι ένα από τα φαβορί (Βοιωτίας) για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία την εφετινή σεζόν, καθώς έχει προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές.
Γιώργος και Βαγγέλης Περιάλης θα αποτελέσουν δυο από τις πιο ακριβοπληρωμένες μεταγραφές της ομάδας καθώς και οι δυο ολοκλήρωσαν την συμφωνία τους με ικανοποιητικότατες απολαβές.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Ευάγγελο Περιάλη επιθετικό 27 χρονών και με τον Γιώργο Περιάλη 23 χρονών που αγωνίζεται αριστερά της επίθεσης. Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί ξανά στην Θήβα πριν 4 χρόνια και είχε σπουδαία παρουσία. Πέρσυ αγωνιστήκαν μαζί στο ΑΟ ΣΥΡΟΥ όπου πήραν το πρωτάθλημα και το κύπελλο τα δύο αδέλφια. Την δευτέρα αναμένεται να έρθουν στην Θήβα μαζί με τον εκπρόσωπο τους για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ενσωματωθούν στην ομάδα. Με αυτές τις δυο μεταγραφές κλείνει μάλλον το φετινό ράστερ.

Check Also

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (21/2 | 11:00) …