Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης στο ερώτημα «Τι ομάδα είστε στις Κυκλάδες»!

Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης στο ερώτημα «Τι ομάδα είστε στις Κυκλάδες»!

Ολοκληρώθηκε ακόμη μία μεγάλη ψηφοφορία στις Κυκλάδες, η οποία παρουσιάστηκε και προβλήθηκε από όλα τα συνεργαζόμενα σάιτ των Κυκλάδων, απαντώντας το αναγνωστικό κοινό μας, στο ερώτημα «Τι ομάδα είστε στις Κυκλάδες». Δείτε τα αποτελέσματα.

Μία ψηφοφορία που διήρκεσε περισσότερο από δύο εβδομάδες και στην οποία έλαβαν μέρος 3104 άτομα!

Έτσι και σύμφωνα με τους πραγματικούς αριθμούς της ψηφοφορίας αυτής, που ξεκίνησε φυσικά να “γράφει” από την ημέρα που δημοσιεύτηκε το εν λόγω άρθρο, η ομάδα που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ο Αίαντας Σύρου, αγγίζοντας το 17%! με 519 ψήφους! 

Η ομάδα της Σύρου ούτως ή άλλως διαθέτει μία πολύ μεγάλη δυναμική στο κοινό της, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Δημοσκόπηση..

Την 2η θέση κατέλαβε μία ομάδα που κρινόταν εκ των φαβορί. Ο Πανναξιακός με 14% (426 ψήφους) βρίσκεται στην πρώτη τριάδα, ενώ την 3η θέση κατέλαβε ακόμη μία ομάδα της Σύρου, η Ελλάς με 13% (355 ψήφους).

Τα συνεργαζόμενα σάιτ Cyclades24.gr, Syros-Sports.gr, Arthografos.gr, Sportcyclades24.gr, Aigaiokalimera.gr και Santorinisport.gr, ένωσαν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες Δημοσκοπήσεις στον νομό μας, η οποία επαναλαμβάνουμε, έχει πραγματικά νούμερα..

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας..

Αναλυτικά οι ψήφοι:

 

Check Also

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος «Βράχος» στα μετόπισθεν η ομάδα της Ελλάς …