«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ…»

Ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Μοστράτος, μίλησε στο Syros-Sports.gr για τις επιτυχίες των ομάδων μας

σε παίδες και εφήβους. Ο «αρχιτέκτονας» της φετινής εξαιρετικής παρουσίας των μικτών μας τόνισε:

Για την πρώτη θέση των νέων…

«Αυτό που έγινε με τους νέους μπορώ να πω πως ήταν πρωτοφανές. Τα παιδιά ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους με νίκες, πήραν την πρωτιά  και με συνολική συγκομιδή 10-0 στα γκολ. Τα Δωδεκάνησα ήταν 52 ματς αήττητα και σίγουρα η νίκη των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη. Από πέρσι είχαμε δείξει πως η «ψαλίδα» έχει μικρύνει, ενώ φέτος τα παιδιά έδειξαν την απαραίτητη ωριμότητα και με καλή τακτική συμπεριφορά ήρθαν τα αποτελέσματα».

Για την ομάδα των παίδων…

«Οι παίδες… και αυτοί με τη σειρά τους πήγαν εξαιρετικά. Τερμάτισαν 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ στο παιχνίδι με την Λέσβο ισοφαρίστηκαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και νομίζω ότι το μέλλον τους ανήκει».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να «δέσει» τις μικτές ομάδες στον λίγο χρόνο που βρίσκεται μαζί με τα παιδιά, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Εγώ προσωπικά…το δουλεύω από το καλοκαίρι με όλα τα παιδιά. Πραγματοποιώ ταξίδια σχεδόν σε όλα τα νησιά, όπου παράλληλα έχω την ευκαιρία να τα προπονήσω και να δω την αγωνιστική τους κατάσταση. Μάλιστα με τους νέους είχαμε κάνει και δυο φιλικά. Κρατάμε την σκληρή δουλειά των παιδιών που  ανταμείφθηκε και έφερε αποτέλεσμα. Στόχος μας πλέον είναι στους αγώνες του Γενάρη, να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στα παιχνίδια της Β φάσης των αγώνων».

Check Also

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!!

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!! Στο τουρνουά φιλίας Κ10 που έγινε …