«ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα με την κλήση του στην Εθνική παίδων, ο Αντώνης Φουάσης είχε την ευκαιρία στην προπόνηση του Ολυμπιακού

της Παρασκευής να προπονηθεί υπό της οδηγίες του κ. Μίτσελ. Ο νεαρός Συριανός αθλητής συμπεριλήφθη στην Elite Group της Ακαδημίας όπου και προπονήθηκε με το τεχνικό επιτελείο της Α’ ομάδας του Ολυμπιακού.

Στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχαν ποδοσφαιριστές των Αγωνιστικών Τμημάτων Κ16, Κ17 και Κ20 του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις αυτές, θα διεξάγονται υπό τον κ. Μίτσελ σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα και με τα πρότυπα μεγάλων Ακαδημιών του εξωτερικού και είναι μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη βελτίωση, ανάπτυξη και σταδιακή ένταξη παικτών της Ακαδημίας μας στην Α’ Ομάδα.

Αναλυτικά τα ονόματα των νεαρών ποδοσφαιριστών που μετείχαν στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του κ. Μίτσελ: Ηλιάδης, Κατσιμήτρος, Ρέτσος, Τσιμπούκας, Νικολάου, Αγιώτης, Φουάσης, Μανωλάκης, Τόλι, Αγγελόπουλος, Μεγαρίτης, Δερμιτζάκης, Λάτσι, Κηπουρός, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Βάρκας, Κούγιος, Τζουμάκης, Γλεγλές και Τσιλίκης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο olympiacos TV με τον Αντώνη Φουάση να δηλώνει:

 

Check Also

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη πρόκριση στον τελικό για τους Κανονιέρηδες (Βίντεο)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη πρόκριση στον τελικό για τους Κανονιέρηδες Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, οι Κανονιέρηδες …