«ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Χαρούμενος για το πρωτάθλημα και αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί στην συνέχεια το κάτι παραπάνω εμφανίστηκε στις δηλώσεις του

στο Syros-Sports.gr ο Σαμπάν Μουράι.
«Έγινε πιστεύω ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Από την αρχή πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο. Ξέραμε εξαρχής ότι για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω πήραμε το παιχνίδι, γιατί αποδείξαμε στην πράξη ότι το θέλαμε πιο πολύ».
Από την αρχή της σεζόν πιστέψατε ότι μπορείτε να κοντράρετε την ακριβοπληρωμένη ομάδα του Α.Ο.Σ, ή κατά την διάρκεια των αγώνων είδατε ότι μπορείτε;
«Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Σήμερα αποδείξαμε ότι μια ομάδα για να κάνει καλή πορεία χρειάζεται ένα ευχάριστο κλίμα και να είναι όλοι μαζί μια οικογένεια».


«Το σημαντικό σήμερα είναι ότι πήραμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην προπόνηση και να σκεφτούμε για την συνέχεια που σίγουρα δεν θα είναι εύκολη. Πιστεύω έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα και γιατί όχι να κάνουμε το κάτι παραπάνω».
«Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον Κώτση. Ήρθε στην ομάδα μας την κατάλληλη περίοδο. Με το «καλημέρα» μπήκε στο κλίμα της ομάδας. Μας έδωσε το κάτι παραπάνω και μας βοήθησε πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν «λίρα εκατό» μπορώ να πω η μεταγραφή του…»
«Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν όλη την χρονιά στο πλευρό μας, το προπονητικό επιτελείο, την διοίκηση και όλους τους συμπαίκτες μου. Είμαστε πραγματικά μια οικογένεια…»

 

{facebookpopup}

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων Την θλίψη έχει σκορπίσει στη Σαντορίνη το άκουσμα της είδησης για …