ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΠΣ

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Τις τελευταίες ώρες γίνονται προσπάθειες από κάποιους ανθρώπους για να αλλάξει η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα Παμμηλιακός-ΑΟ Σύρου και το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για το απόλυτο σκάνδαλο…

Η ΕΠΣ όρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι Δευτέρα για να μην οδηγήσει την ομάδα της Σύρου σε διπλή διανυκτέρευση. Απολύτως λογική η κίνηση των ανθρώπων της Ένωσης, καθώς έχουμε να κάνουμε με ερασιτεχνικό και όχι επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Το αν δεν συμφέρει τον Παμμηλιακό είναι άλλο θέμα. Μη ξεχνάμε ότι για να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα μεταξύ ομάδων από την Νησιώτικη Ελλάδα χρειάζονται θυσίες καθώς είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της Ελλάδας.
Η ΕΠΣ Κυκλάδων ορίζει τα παιχνίδια με γνώμονα να περιορίσει τα έξοδα και την ταλαιπωρία των ομάδων και όχι με το αν μπορούν να δώσουν το παρών όλοι οι αθλητές.
Μη ξεχνάμε ότι ο Α.Ο.Σ αγωνίστηκε Σάββατο 9 το πρωί με την ομάδα της Υδρούσας, έστω και αν υπήρχε ορατός ο κίνδυνος η ομάδα της Σύρου να μη συμπληρώσει ενδεκάδα σε αυτό το παιχνίδι. Είπαμε. Στόχος είναι η διευκόλυνση πάνω απ όλα.
Το ότι έχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα ο Α.Ο.Σ σε σχέση με την ομάδα της Μήλου δεν σημαίνει ότι η ομάδα της Σύρου πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα. Και ο Α.Ο.Σ έχει παίκτες που δουλεύουν και στον Α.Ο.Σ κάποια παιδιά πηγαίνουν σχολείο.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τις τελευταίες ημέρες κάποιοι πυροβολούν συνεχώς την ομάδα της Σύρου (κάνω βέβαια πως δεν καταλαβαίνω) και δεν αναφέρομαι μόνο σε παράγοντες.
Το λόγο θα πάρει η ΕΠΣ που καλείται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αποδείξει ότι μετράει ο λόγος της και ότι δεν επηρεάζεται από άλλους εξωαγωνιστικούς παράγοντες.
Πάντως αν αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων θα μιλάμε για σκάνδαλο…

Check Also

Κ12 Μικρός τελικός: Τα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι στη Νίκη της Ελλάς (Βίντεο)

Κ12 Μικρός τελικός: Τα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι στη Νίκη της Ελλάς (Βίντεο) …