ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΑΓΙΑΞ

Χωρίς τους Καράβα, Γκούφα, Τσιριγώτη, Γεράρδη, Καρποδίνη, Παράβαλο, Καραδήμα και με αμφίβολους τους Λούσσα και Μέμη Φωτεινιά, ο Άγιαξ ταξιδεύει σε λίγες ώρες για την Τήνο και το μπαράζ με την Άνω Μερά που θα δώσει στο νικητή το 8ο και τελευταίο εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για τον Άγιαξ, με τον Γιώργο Ρούσσο να καλείται να παίξει το παιχνίδι της χρονιάς χωρίς πολύτιμα εργαλεία από το «οπλοστάσιο» του.
Λούσσας και Φωτεινιάς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και θα καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να δώσουν το παρών στην αυριανή αναμέτρηση.

Παράβαλος και Καραδήμας αναμένεται να αναχωρήσουν Κυριακή για την περιφερειακή ομάδα, εκπροσωπώντας επάξια τον Αίαντα στους σημαντικούς αυτούς αγώνες με την συμμετοχή τους να φαντάζει δύσκολη. Συν τις άλλης, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, αναμένεται να απουσιάσουν και οι Καράβας, Γκούφας, Καρποδίνης, Τσιριγώτης και Γεράρδης.
Από την πλευρά τους οι Μυκονιάτες θα έχουν δύο βασικές απουσίες, αφού στο ματς με τον Α.Ο. Σύρου , Τσάλμας και Τουρέ αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Την αναμέτρηση στο γήπεδο της Τήνου (7/3, 14.30) θα διευθύνει ο κ. Λάμπρος Μενδρινός με βοηθούς τους Ρούσσο και Μουτάφη.
Ο νικητής του αυριανού αγώνα θα μπει στα μπαράζ του πρωταθλήματος, όπου και θα λάβει μέρος στους αγώνες του Β ομίλου για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος μαζί με τους Α.Ο Σύρου, Α.Ο Μυκόνου και Παμμηλιακό.

Α όμιλος: Πανθηραϊκός, Πανναξιακός, Θύελλα Καμαρίου,Α.Ο Πάρου
Β όμιλος: Α.Ο Σύρου, Α.Ο Μυκόνου, Παμμηλιακός, Άγιαξ ή Άνω Μερά

Check Also

Η Ελλάς Σύρου πέρασε άνετα από την έδρα του Πυθαγόρα (Βίντεο)

Η Ελλάς Σύρου πέρασε άνετα από την έδρα του Πυθαγόρα (Βίντεο) Η Ελλάς Σύρου δεν …