ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, συνδιοργανωτές του Final 4 Κυπέλλου του Volley, που θα

διεξαχθεί στο νησί μας το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή των ομάδων: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΟΚ, Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνουν τους φιλάθλους ότι από την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου.

 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στην αίθουσα Β (Volley) του Κλειστού Γηπέδου Ερμούπολης «Δημήτριος Βικέλας» κατά τις απογευματινές ώρες από 17:00 έως 20:30. Τα εισιτήρια που θα διατίθενται αρχικά θα αφορούν το σύνολο των αγώνων (δηλαδή τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου) και μόνο στην περίπτωση που δεν εξαντληθεί το συγκεκριμένο «πακέτο» εισιτηρίων, θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια προς διάθεση. Τιμή εισόδου για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου: 30€. Κατά προτεραιότητα διάθεση εισιτηρίων στους κατόχους διαρκείας του Φοίνικα.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, συνδιοργανωτές του Final 4 Κυπέλλου του Volley, που θα διεξαχθεί στο νησί μας το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή των ομάδων: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΟΚ, Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνουν τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας ότι αύριο, Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος πριν και μετά τον αγώνα ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α1 Volley League.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ PEIRATIKO.NET

Check Also

Παρέμβαση αθλητών Φοίνικα Σύρου… για την επιστολή παραίτησης Καφτηράνη

Παρέμβαση αθλητών Φοίνικα Σύρου… για την επιστολή παραίτησης Καφτηράνη Ανακοίνωση εξέδωσαν οι αθλητές του Φοίνικα …