Α.Ο Σύρου: Αναβολή εκλογών-Δύσκολες στιγμές

Δύσκολες στιγμές για την ομάδα της Σύρου, καθώς δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων, με τις εκλογές της Δευτέρας να μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς «φως» δεν υπήρξε στις τελευταίες απόπειρες που έγιναν από τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό της ομάδας και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αρχίζει όλο περισσότερο να δυσκολεύει.
Γιώργος Φώσκολος, Πέτρος Ραουζαίος και Δώρα Καρτάνου, τρέχουν τις τελευταίες ημέρες όλα ζητήματα, έχοντας βγει «μπροστά» προκειμένου να βρουν «σανίδα σωτηρίας» και οι κόποι των 5 τελευταίων ετών να μην πάνε χαμένοι.

Όχι από Άκη Πύργο και Νίκο Ζιάβρα
Κατά την χθεσινή ημέρα, Πέτρος Ραουζαίος και Δώρα Καρτάνου είχαν συνάντηση με τους επιχειρηματίες Θεόδωρο Πύργο και Νίκο Ζιάβρα, προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για το αν θα συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ο Νίκος Ζιάβρας είχε τονίσει εδώ και καιρό, μέσα από επιστολή του πως θα βρίσκεται στο πλευρό του Α.Ο Σύρου, όχι όμως και στο διοικητικό συμβούλιο, κάτι που τόνισε και χθες στην συνάντηση που είχαν.
Την ίδια στάση κράτησε και ο Άκης Πύργος, όταν πληροφορήθηκε πως ο αριθμός των ενδιαφερόμενων επενδυτών είναι πολύ μικρός.
Αξίζει να τονιστεί πως υποψηφιότητα έχουν θέσει ως τώρα οι Γιώργος Φώσκολος, Πέτρος Ραουζαίος, Δώρα Καρτάνου, Κώστας Καλούδης, Σταμάτης Καλυμνιώτης, Αχιλλέας Μπουλούμπασης και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Κοντιζάς.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Φώσκολο, Ραουζαίο και Καρτάνου που σε δύσκολες εποχές το «παλεύουν» μόνοι τους, προκειμένου να σωθεί η ομάδα και να μη χαθεί η μεγάλη ευκαιρία, αλλά τα μηνύματα που παίρνουν ως τώρα σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικά. Απορίας άξιο, είναι το γιατί μέσα σε ένα ολόκληρο νησί, το ενδιαφέρον των ανθρώπων να βοηθήσουν την ομάδα είναι τόσο μικρό, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στους ανθρώπους της ομάδας.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ καθοριστικές, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου