«Όχι με αυτές τις προϋποθέσεις»

Με επιστολή του στο Syros-Sports.gr ο ιδιοκτήτης του Café Bar Severo Άκης Πύργος ξεκαθαρίζει την θέση του σχετικά με την είσοδο του στα διοικητικά του Α.Ο Σύρου…

tramonto-728x90

«Πριν από αρκετό καιρό και μέσα από συνέντευξη που είχα παραχωρήσει, δήλωσα πως στον Α.Ο Σύρου μόνο το μοντέλο της πολυμετοχικότητας είναι ικανό, να δώσει λύσεις στην ομάδα, ώστε ο σύλλογος να έχει την δύναμη να προχωρήσει στο δύσκολο και πολυέξοδο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Μοντέλο που το στηρίζω μέχρι και τώρα. Στις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύει η Ελληνική κοινωνία, αλλά και η οικονομική αγορά της Σύρου, 2 και 3 άτομα δεν είναι ικανά να ηγηθούν της δύσκολης προσπάθειας που θέλουμε όλοι να ξεκινήσουμε.

Δυστυχώς μετά από ενάμησι μήνα, οι όποιες προσπάθειες έγιναν από όλους μας, έπεσαν στο κενό, καθώς ουδείς έχει δείξει ενδιαφέρον να μπει μέσα στην ομάδα και να στηρίξει τον Α.Ο Σύρου. Μετά την πρώτη συνάντηση και από την ημέρα που πήραμε την προφορική εντολή του κ. Φώσκολου να τρέξουμε (μαζί με Ζιάβρα) τα σοβαρά ζητήματα της ανεύρεσης ατόμων που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση, μέχρι και σήμερα που οι κ. Φώσκολος και Ραουζαίος έχουν αναλάβει αυτό το ρόλο (καθώς εμείς δεν τα καταφέραμε), το αποτέλεσμα είναι ως τώρα αρνητικό.

severo-cafe-bar

Χθες, τελευταία ημέρα της προθεσμίας των δηλώσεων για την εκλογική διαδικασία, με επισκέφθηκε η κ. Δώρα Καρτάνου και ο κ. Πέτρος Ραουζαίος , προκειμένου να μάθουν τις διαθέσεις μου για το αν θα μπω στη νέα διοίκηση της ομάδας. Δυστυχώς με πληροφόρησαν πως έξι είναι τα άτομα που έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα (χθες), εκ των οποίων μόνο 3 οι επιχειρηματίες.

Εγώ προσωπικά από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος. Μόνο σε «μοντέλο» πολλών ατόμων θα μπω και θα βάλω χρήματα στην ομάδα, καθώς, με δυο και τρία άτομα κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ποτέ δεν το έπαιξα «μεσσίας», ποτέ δεν αξίωσα προεδρικές καρέκλες, ποτέ δεν είπα ότι μόνος μου μπορώ να δώσω λύσεις στην ομάδα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που φταίει, και ολόκληρος Α.Ο ΣΥΡΟΥ, δεν μπορεί να βρει 10-12 σοβαρά άτομα και όλοι μαζί να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, ώστε αυτή η ομάδα να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αυτό που φταίει και το «ιστορικότερο» σωματείο της Πρωτεύουσας των Κυκλάδων, δεν μπορούν να το στηρίξουν κάποιοι άνθρωποι προκειμένου η ομάδα να έχει «ζωή».

Είμαι σίγουρος πως το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά. Οι ομάδες δεν είναι μόνο χρήματα. Μια σωστή, οργανωμένη και σοβαρή διοίκηση ΜΠΟΡΕΙ! ΛΙΓΟΙ να βάλουν ΠΟΛΛΑ χρήματα στην ομάδα δεν υπάρχουν στο νησί μας. ΠΟΛΛΟΙ όμως να βάλουν ΛΙΓΑ χρήματα μπορούν…. και υπάρχουν.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω πως μετά την συνάντηση που είχα με τους κ.κ Καρτάνου και Ραουζαίο και το «όχι» που τους είπα, έγινα αποδέκτης μηνυμάτων (στο κινητό τηλέφωνο)…. από σοβαρό άνθρωπο της ομάδας, που ευτυχώς μου επιβεβαίωσε πως η απόφαση που πήρα εγώ και ο φίλος μου Νίκος Ζιάβρας ήταν η σωστή.

Υστερόγραφο: Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω οποιαδήποτε ομάδα του νησιού, με την εμπειρία μου, τις γνώσεις μου, αλλά και με οικονομική υποστήριξη στο «μέτρο του δυνατού», αρκεί οι άνθρωποι που θα συνεργαστώ να μην ενδιαφέρονται για το ύψος, το βάρος, το μαύρισμα και την ομορφιά μου».

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Πύργος

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Check Also

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming Δείτε ζωντανά σήμερα στις 17.00 τον αγώνα του Πυθαγόρα Σάμου …