Home / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ / Ανακοίνωση απάντηση Γιάννη Βαμβακούση στην Βαλένθια Σύρου

Ανακοίνωση απάντηση Γιάννη Βαμβακούση στην Βαλένθια Σύρου

Ανακοίνωση απάντηση Γιάννη Βαμβακούση στην Βαλένθια Σύρου…

Δυστυχώς, το είδαμε και αυτό, μετά από έναν πολύμηνο και συλλογικό αγώνα, η ομάδα μας ως διοργανώτρια του KING CUP, ενός από τα καλύτερα, αξιόπιστα και αναγνωρισμένα τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου, να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορημένου.

Η επιστολή διαμαρτυρίας της ακαδημίας Βαλένθια Σύρου εδω

Κυρίες και κύριοι της ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΣΥΡΟΥ μόνο θλίψη μου προκαλεί η ανακοίνωσή σας γιατί ψεύδεστε αποδεδειγμένα αφού είχατε ενημερωθεί από τον Φεβρουάριο ότι βάσει του κανονισμού του τουρνουά έπρεπε να έχετε φροντίσει για την συλλογή των πιστοποιητικών ταυτοπροσωπίας όλων των αθλητών σας όπως πράξαμε και εμείς όταν μας το ζητήσατε για το τουρνουά σας. Αν δεν είχατε την δυνατότητα να τα συλλέξετε ας ζητούσατε τη βοήθειά μας στη συνάντηση της Δευτέρας 17 Ιουνίου όπως το έκανε και άλλη Ακαδημία της Σύρου. Δεν πράξατε όμως ούτε και αυτό γιατί από ότι φάνηκε είχατε άλλους σκοπούς. Ποιοι νομίζετε αλήθεια ότι είστε εσείς που θα εξαιρεθείτε από τους κανονισμούς; Υπεύθυνος σημαίνει τηρώ ο ίδιος τους κανονισμούς, ώστε να έχω τη δυνατότητα να τη διδάξω ή να τη απαιτήσω από τους άλλους. Γνωρίζετε άραγε τι σημαίνει η έννοια ‘υπευθυνότητα’;

Σκεφτήκατε μήπως πως θα νιώσει ένα μικρό δικό σας παιδί όταν σηκώσει το κύπελλο της νίκης του γνωρίζοντας ότι έχει κλέψει στους κανονισμούς; Γνωρίζετε ότι τα παιδιά έχουν αντίληψη και γνώση και κατανοούν το τι συμβαίνει γύρω τους ή πιστεύετε ότι είναι ηλίθια και μπορείτε να τα ξεγελάσετε με γελοίες παρεμβάσεις; Γνωρίζετε ποιο θα είναι το μέγεθος της μελλοντικής ζημιάς που πιθανόν να τους προκαλέσετε; Τα σκεφτήκατε όλα αυτά ή στην τρέλα της συλλογής τροπαίων τα ξεχνάτε;
Παρακαλώ λοιπόν επειδή διαχειρίζεστε παιδικές εύπλαστες ψυχές σκεφτείτε τα όλα αυτά και ξεφύγετε από τα μικροσυμφέροντα που όπως φαίνεται σας διακατέχουν.

Εμείς, σαν διοργανώτρια αρχή, καθορίζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού των μικρών αθλητών ώστε να διαφυλάξουμε την τιμιότητα και την ασφάλεια του αγώνα τους. Είναι πολύ σημαντικό σημείο, αν δεν το γνωρίζετε, η διαφύλαξη της τιμιότητας του αγώνα και το κατατάσσουμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο με την ασφάλεια.

Η επιτροπή του τουρνουά μας δεν ήταν ‘παράγκα’. Είχε υπεύθυνους με ονοματεπώνυμο που επαγρυπνούσαν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων ώστε να επιλύουν όλες τις μορφές των προβλημάτων.

Θα απολογούμαστε λοιπόν για τα λάθη και τις παραλείψεις που πιθανόν να κάνουμε, δεν θα απολογούμαστε όμως για τα λάθη και την κακή νοοτροπία των άλλων.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για την άψογη συμπεριφορά τους σε όλους τους τομείς τις ομάδες της Σύρου, ΣΥΡΟΣ 2002, VISSAS CLUB, ΑΙΑΝΤΑ, ΠΕΡΣΕΑ και των φιλοξενούμενων ομάδων ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ, ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΣΑΜΟΥ και την ΕΝΩΣΗ ΒΑΘΥΛΛΟΥ-ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ.

Γιάννης Βαμβακούσης

Υπεύθυνος Ακαδημίας ΝΕΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

Check Also

Νίκη με ανατροπή και επιστροφή στην κορυφή ο Α.Ο Σύρου

Νίκη με ανατροπή και επιστροφή στην κορυφή ο Α.Ο Σύρου.. Αν και αιφνιδιάστηκε στην αρχή …