ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ, ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ!!!

Από αύριο (13/4) θα ξεκινήσει η διάθεση των προσκλήσεων για την μουσική εκδήλωση του Άρη Σύρου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαΐου στο κέντρο διασκέδασης Αιγαίο…
Η ενημέρωση των υπευθύνων του Άρη μεταξύ άλλου αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 3 Μάιου το μεσημέρι η ομάδα μας θα κάνει μια εκδήλωση μετά μουσικής, φαγητού, χορού, διασκέδασης και κλήρωσης δώρων.
Σκοπός της εκδήλωσης?? Γνωστός!! Να γνωριστούμε ακόμη καλυτέρα και να διασκεδάσουμε σαν μια μεγάλη μπασκετική οικογένεια!!
Η εκδήλωση θα είναι στις 1μμ στο κέντρο διασκεδάσεως ΑΙΓΑΙΟ και το κόστος συμμετοχής 15 ευρώ για τους ενήλικες & 12 ευρώ για τα παιδιά. Συμπεριλαμβάνει πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασάκι….
Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο/πρόσκληση από την ημέρα έναρξης προπονήσεων μετά το Πάσχα έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου.
Με την είσοδο σας λαμβάνεται μέρος στην κλήρωση για ένα μεγάλο ηλεκτρονικό δώρο.
Εάν θέλετε μπορείτε να μας χορηγήσετε κάποιο δωράκι προκειμένου να γίνει κλήρωση και να υπάρξουν πολλοί κερδισμένοι… Εάν λοιπόν έχετε κάποιο μαγαζί ή φίλο που μπορεί να μας βοηθήσει, σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.
Για ότι διευκρίνηση θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο arisbasketballteamsyros@gmail.com είτε με τον/την έφορο του τμήματος σας».

Check Also

Πρίντεζης: Έφαγε στον Nusret ο οποίος τον χαρακτήρισε “Βασιλιά” (Βίντεο)

Πρίντεζης: Έφαγε στον Nusret ο οποίος τον χαρακτήρισε “Βασιλιά” (Βίντεο) Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε στη …