ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Αθανασίου κατέκτησε την πρώτη θέση στο 28ο πανελλήνιο  πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης IFBB.

 

Για την αυτή την μεγάλη επιτυχία ενημερώθηκε άμεσα ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός ο οποίος είχε τηλεφωνική συνομιλία με το κ Αθανασίου και τον συνεχάρη για αυτήν την επιτυχία γιατι όπως του δήλωσε, τίμησε το νησί μας με την διάκριση του, αλλά και ότι τον καταλαβαίνει γιατί και ο ίδιος ο δήμαρχος στα μαθητικά του χρόνια είχε ασχοληθεί με το άθλημα του Bodybuilding.      

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:

Σημαντική διάκριση κατέκτησε ο αθλητής Γιώργος Αθανασίου στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης IFBB (αναγνωρισμένη διοργάνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού), που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 90 κιλών, αντιμετωπίζοντας τους δώδεκα καλύτερους αθλητές της Ελλάδας στην κατηγορία του.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης βράβευσε τον κ. Αθανασίου για την μεγάλη επιτυχία του, ως επιστέγασμα της σκληρής προσπάθειας που έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια, καθώς και για την σημαντική προβολή της Σύρου, στο πρόσωπο του συγκεκριμένου αθλητή.

Ευχήθηκε δε, καλή επιτυχία και για τις επόμενες διοργανώσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στις οποίες θα συμμετέχει προβάλλοντας το νησί μας εντός και εκτός Ελλάδας.

Cyclades24.gr

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …