Η μεγάλη ημέρα για τον Α.Ο Σύρου πλησιάζει, καθώς αύριο (30/7, 19.30) θα διεξαχθούν οι εκλογές της ομάδας. Η στιγμή που όλοι περίμεναν για την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο Σύρου έφτασε.

Μπορεί να πέρασε καιρός, μπορεί η ομάδα να έχει μείνει πίσω, όσον αφορά το «χτίσιμο» και την παρουσία της στην Γ Εθνική, ωστόσο επειδή ποτέ δεν είναι αργά, όλοι ευελπιστούν έστω και την τελευταία στιγμή, την στήριξη του κόσμου, με στόχο ο σύλλογος να διεκδικήσει έστω και στις «καθυστερήσεις» την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, που ως τώρα φάνταζε ένα μακρινό και ανεκπλήρωτο «όνειρο».
Από την αυριανή παρουσία (στήριξη) του κόσμου θα εξαρτηθούν πολλά, σχετικά με τις κινήσεις της νέας διοίκησης, όπως φαίνεται να τονίζουν υποψήφια μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο χρόνος περνάει και «τρέχει» πλέον πολύ γρήγορα, καθώς η ομάδα έχει περίπου 2 εβδομάδες προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική ή να πετάξει στα «σκουπίδια» το «μαγικό εισιτήριο» που εξασφάλισε πέρσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, αμέσως μετά την συγκρότηση του νέου Διοικητικού συμβουλίου και πριν χαθεί άλλος χρόνος, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με στόχο να αποφασίσουν πότε θα πάρουν την οριστική απόφαση για το αν ο σύλλογος θα δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική.
Το μήνυμα που φαίνεται πλέον να περνούν όλοι στον Α.Ο Σύρου, είναι πως ο κόσμος (Συριανός φίλαθλος) είναι αυτός που θα αποφασίσει αν η ομάδα κάνει το μεγάλο «βήμα» για την Γ Εθνική, από την στιγμή που χρηματοδότες δεν στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας. Αν στις αυριανές εκλογές υπάρξει δυναμική παρουσία των Συριανών, δεν αποκλείεται να έχουμε και την «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο σύλλογος να το τολμήσει… και να παίξει στην Γ Εθνική.
Επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως στον Α.Ο Σύρου δείχνουν διατεθειμένοι να βγουν στην αγορά το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου, με στόχο να δουν τις διαθέσεις που έχουν οι τοπικοί φορείς και τα μαγαζία, πριν ανακοινώσουν την οριστική απόφαση.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, από την στήριξη του Συριανού φιλάθλου το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου θα εξαρτηθούν τα πάντα.
Το τελευταίο κάλεσμα λίγο πριν από τις εκλογές που ήρθε μέσω του απερχόμενου Αντιπροέδρου κ. Πέτρου Ραουζαίου αναφέρει:
Ανακοινώνουμε ότι οι Εκλογές της ομάδας μας θα διεξαχθούν την Κυριακή 30/7/2017 άνωθεν του Α Club και ώρα 19:30-21:00.
Όποιος επιθυμεί να ασκήσει το Εκλογικό του δικαίωμα υποχρεωτικό είναι να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα ή το Δίπλωμα του!!!
Και να καταβάλει την εκλογική του συνδρομή που ανέρχεται σε 10,00€
ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Οι Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι κάτωθι (Με αλφαβητική σειρά)
Καλούδης Κων/νος
Καλυμιώτης Σταμάτιος
Καρτάνου Θεοδώρα (Δώρα)
Κοντοσταύλου Μαρία
Μακρυωνίτης Αντώνιος
Μανουδάκης Κυργιάκος τ. Γεωργίου
Μαραγκός Νικόλαος
Μπουλούμπασης Αχιλέας
Νομικού Στυλιανή
Ραουζαίος Πέτρος
Ρούσσος Κων/νος
Τσουτσιούμης Μιχαήλ
Φαρδέλλας Γεώργιος
Φώσκολος Γεώργιος
Χατζαντώνης Γεώργιος
Από τους 15 εκλέγονται Τακτικά Μέλη τα 13 και 2 Αναπληρωματικά
Οι Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική – Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι κάτωθι (Με αλφαβητική σειρά)
Ακρίβου Βασιλική
Γεράρδης Νικόλαος
Μπαλτάς Ελευθέριος
Μπαλτάς Ιάκωβος
Σαρτζετάκης Δημήτριος
Από τους 5 εκλέγονται 3 και 2 Αναπληρωματικοί.
Όποιος επιθυμεί να ασκήσει το Εκλογικό του δικαίωμα υποχρεωτικό είναι να έχει μαζί του
την Αστυνομική του Ταυτότητα ή το Δίπλωμα του!!!
Και να καταβάλει την εκλογική του συνδρομή που ανέρχεται σε 10,00€
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου