Σε καλό στάδιο οι πωλήσεις των διαρκείας της Ελλάς-Δευτέρα η πρώτη προπόνηση

Σε καλό στάδιο οι πωλήσεις των διαρκείας της Ελλάς-Δευτέρα η πρώτη προπόνηση

Συνεχίζονται οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας της Ελλάς Σύρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της Ερμούπολης την περυσινή χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική, ενώ δεν ήταν λίγες οι αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο.

Κάτι τέτοιο θέλουν να ζήσουν και φέτος στην Ελλάς Σύρου, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να προμηθευθεί ένα εισιτήριο διαρκείας, με στόχο να δουν την φετινή ομάδα να πρωταγωνιστεί. Θα είναι άλλωστε το πιο δυνατό και γεμάτο ρόστερ των τελευταίων ετών, με την μεταγραφή Σουμπίνιο να έχει «τρελάνει» τον κόσμο της Σύρου, που θέλει να δει τον Βραζιλιάνο από κοντά.

Θυμίζουμε πως όποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας της Ελλάς, θα μπορέσει να το πάρει από τα εξής σημεία πώλησης:

Ψητοπωλείο Τα Γιάννενα

Cafe Bar Severo

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Γκίλας

Φαρμακείο Λεονταρίτης

Δευτέρα 22 Αυγούστου η πρώτη… με ελλείψεις

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 18.00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας. Με αρκετές απουσίες (δεν έχουν έρθει ακόμη όλοι οι αθλητές) ο Κώστας Παπαδόπουλος θα επιστρέψει πλέον επίσημα στα γήπεδα της Σύρου, όπου και θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει τους αθλητές της ομάδας του.

Check Also

Ανανέωσε με τον Αίαντα Σύρου ο Νίκος Ξαγοράρης

Ανανέωσε με τον Αίαντα Σύρου ο Νίκος Ξαγοράρης, που είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς …