Μόδεστος Ευστρατίου: «Πάμε να κάνουμε κάτι καλό…»

Από προχθές (17/8) ο Αίαντας Σύρου έχει νέα διοίκηση στο ποδόσφαιρο, με τον Μόδεστο Ευστρατίου να είναι ο νέος Αντιπρόεδρος της ομάδας. Σε δηλώσεις του στο Syros-Sports, ο Συριανός επιχειρηματίας (Μετάλλαξη) τόνισε:

«Μου έκανε την πρόταση ο Γιώργος Φώσκολος πριν από κάποιες ημέρες. Δεν άργησα πολύ να του πω το «ναι», γιατί γενικά για εμένα ο αθλητισμός είναι η ζωή μου. Από μικρός ασχολούμουν με το motocross με προπονήσεις και τα λοιπά. Το να ασχοληθώ και με το ποδόσφαιρο ήταν μόνο θετικό για μένα, γιατί θέλω να είμαι κοντά στην ανδρική ομάδα και στα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας. Θέλω να είμαστε οργανωμένοι και ενωμένοι. Θα πηγαίνω μαζί τους και στα ταξίδια. Θέλουμε να μην έχουμε θεματάκια και να είμαστε μια σοβαρή ομάδα. Όπως έχουμε πει και με το Γιώργο, κατά πλειοψηφία θα έχουμε Συριανά παιδιά που θέλουμε να τα προωθήσουμε και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε και κάποιες μεταγραφές από την Αθήνα με άλλα παιδιά. Γενικά ξεκινάω με στόχο να φτιάξουμε κάτι όμορφο. Θέλω να μαζέψουμε κόσμο στα γήπεδα. Θα κάνω ότι μπορώ για να φτιάξουμε κάτι θετικό»

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

«Ναι είναι η πρώτη φορά»

Άρα βλέπεις μακροπρόθεσμα;

«Ναι θέλω να είμαστε μαζί με τον Άγιαξ 1-2 χρόνια και μετά αναλόγως από αυτή την εμπειρία που θα αποκομίσω, γιατί όπως σας είπα δεν το έχω ξανακάνει, θα πράξω. Γενικά έχω πολύ όρεξη να κάνουμε κάτι σωστό. Κάτι καλό. Θα έχω και όλα τα παιδιά της ακαδημίας στο γυμναστήριο να γυμναστούν, όπως και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας και θα είμαι χαρούμενος που θα τους βλέπω συχνά. Πάμε για κάτι καλό»

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του επόμενου Σαββατοκύριακου (2-3/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του επόμενου Σαββατοκύριακου (2-3/12) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – 3ος …